Tik hisztek a predesztinációban?
Figyelt kérdés
Nagyjából tényleg megvan mindenkinek írva előre a sorsa és csak minimálisan tud változtatni rajta az egyén?2023. okt. 24. 11:19
3/9 anonim válasza:
Én igen
Az én életem nagyon olyan
5/9 anonim válasza:
Azért írta így, mert a gyakori nem engedi úgy kiírni a kérdést, hogy "Ti"-vel kezded a mondatot. Nem kell egyből átmenni ám f*szfejbe ;)
6/9 anonim válasza:
5. Mert a kérdésekhez nincs is szükség rá, hiszen a "hisztek" már többes szám második személyben van.
9/9 anonim válasza:
Református közösségbe járok rendszeresen, de NEM fogadom el a predesztináció tanát, főleg a kettős predesztináció tanát nem.
Mégis akkor miért vagyok a reformátusok között?
Mert ez a doktrína alapból nem érdekel és minden közösség hitvallásában volna olyan rész, amit nem biztos, hogy elfogadok.
De ez a közösség már a lelki családom és számomra ezt fontosabb, mint egy tan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!