Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit csinálok rosszul, hogy...

Mit csinálok rosszul, hogy rám nem hat a Dianetika auditálás? Miközben ott többekre hat, és clearek.

Figyelt kérdés

Idén 8.22-én kezdtem az auditálást, kb. 30 órát auditáltam, de az ottani ember is mondta, és én is észrevettem, hogy nincs tartós nyereség. A lényeg, hogy auditálásnál nem tudok visszatérni fájdalmas eseményekhez (engramokhoz) olyan szintre, hogy újra átéljem.

Ott többen clearek, akkor nekik valahogy csak hatott az auditálás, és van olyan is ott, aki szintén clear, vissza tudott menni magzatkorra, és észrevett valamit, ami fontos volt, és kezelték, és azóta jól érzi magát. És többen vannak ott, akik vissza tudtak térni normálisan, és már clearek vagy majdnem azok azóta. Akkor csak hatásos, és én nem csinálhatok valamit jól. Nagyon szeretnék felvilágosítást, hogyan működik ez az egész, és mi az oka annak, hogy nemtudok eseményre normálisan visszatérni (érezzem az ottani szagokat, lássam amik ott voltak, halljak mindent amiket ott mondtak, és érezzek mindent, amiket ott éreztem, nem visszaemlékezés! ez jóval több, és részletesebb annál). Illetve érdekel, hogy magzatkori emlékig hogyan tudtak visszatérni auditálásnál, aiknek sikerült, meg olyan állapotba, amikor öntudatlanok voltak, mert ezek a legfontosabbak.

A Dianetikai Központban volt akiket kérdeztem, de rémuszokban válaszoltak ("Ezt nem lehet megmagyarázni, csak jött a gondolat.", meg hasonló válaszokat kaptam).

Hiába gondolok vissza, nincs emlékem.

Kérlek Titeket, aki ad, értelmes választ adjon, nagyon megköszönném, mert nagyon fontos, hogy e téren felvilágosítást kapjak. Minden választ elfogadok, és számításba veszek. De örülnék ha írna olyan is, aki szintén csinálta ezt, vagy bárki, aki tapasztalt e téren, vagy érte ehhez hasonló. Ha valaki vissza tudott menni öntudatlan, vagy magzatkori állapotba, nagyon örülnék, ha leírná hogyan csinálta, mert segítségemre lehet.

Nagyon fontos lenne!

Értelmes válaszokat szeretnék, mert ez egy komoly, és fontos téma.

Köszönök szépen előre minden választ!

2023. szept. 29. 14:37
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
20-as köszi.
2024. jún. 2. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!