Hell😵 Szeptember?? Mi történik itt? Mindenkinek most megy tönkre az élete?
Figyelt kérdés
Környezetemben műtét, betörik a feje, életveszélyes állapot, munkahelyvesztés, családok szétszéledése, nem közvetlen környezetemben akut halálesetek, katasztrófák. Mi történik itt?? Tévében is láttam az embereket, azt skandálták hogy "ELEGÜNK VAN!" Furcsa véletlenek játéka lenne?2023. szept. 15. 23:14
1/7 anonim válasza:
Vége a nyárnak, ez sokakban depit indít meg előtörnek elfojtott konfliktusok, amik elsimultak szépen a nyaralások pihenések alatt, szőnyeg alá söpört dolgok, sokaknak a suli is kezdődik,ingerültségben több a kapkodás, több a baleset, az utószezonosok vonulnak hazafele, nagy a forgalom,szerintem minden évben legalább egyszer lejátszódó jelenség.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sok közöttük az idióta. Tudnék mesélni hányszor lettek figyelmeztetve általam vagy mások által. Ugyanmá! Mennek a saját hülye fejük után és megtörténik a baj. Kicsit sem csodálkozom.
2023. szept. 15. 23:32
3/7 anonim válasza:
Szerencsére az én környezetemben nem tapasztaltam ilyesmit, mindenki jól van hálisten, lekopogom.
4/7 anonim válasza:
A miénk épp most jön helyre. 🙏🏻
5/7 anonim válasza:
Nálunk is ez van.. kiderült daganat, stroke, csonttörések, baleset, válás, és még csak hónap közepe van
6/7 anonim válasza:
Ebbol mindegyiket ertem, de mi az az "akut halaleset"? Mire gondolsz?
7/7 anonim válasza:
Isten haragjának apokaliptikus 7 pohara kiöntetik az elkárhozottakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!