Valakinél használt a hegyikristtály (és egyéb ásvány) karkötő, nyaklánc, füllbevaló?
(HK vagy más ásvány/kristály/féldrágakőnél)
Éreztél valami változást?
Egészségesebb és kiegyensúlyozottabb lettél,meg és kigyógyultál valamiből?)
Feltöltötted / Feltöltetted energiával? (Reiki,Prána,Bioenergia)
Ha igen, érezték különbséget? (előtte-utánna)
Én rózsakvarcot hordok magamon, fülbevalóként vagy karkötőként. Sokkal kreatívabb és nyugodtabb lettem, sokkal szeretetteljesebb - nem tudom, ha nálam van és ránézek, akaratlanul is mosolyognom kell, mert már maga a kristály is olyan szép, hogy az örömmel tölt el.
Egyébként angina pectorisra is ajánlják. Nekem volt, de mióta használom, magam is meglepődtem, de elmúltak a fájdalmaim. És az a vicces, hogy ezen már csodálkoztam egy ideje, de csak mostanában olvastam, hogy erre is jó :)
12:33
Abban nem hittem, hogy a szívfájdalmaimat elmulasztja, mert nem is tudtam ilyen hatásról, mégis megtörtént. Szóval, ennyit a placebóról...
12:47
Ismeretes ilyen hatása, csak én nem tudtam róla. Mint írtam, ezt csak nemrégiben olvastam.
Egyébként tavaly karácsonyra kaptam a rózsakvarcot és egy februári családi mizérián meséltem, hogy mostanában nem fáj. Ezért tudom összekötni a kettőt, mert pont emlékszem az időpontokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!