Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » QAnon hívőkhöz volna egy...

QAnon hívőkhöz volna egy kérdésem! Nem zavar titeket, hogy az elmúlt pár évben semmi sem jött be a nagy "jóslatokból"?

Figyelt kérdés
Lassan böriben találja magát Trump. Hogy tudtok még hinni benne?

2023. aug. 6. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Látom sok választ kapnál, kevés a magyar qanon hívő aki meg is tudja védeni a hitét.
2023. aug. 7. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Engem nagyon sokáig nagyon is zavart. Ott is hagytam őket. Most a laposföldeseknél nyomulok. Ha ez sem jön be, megyek a sárözönösökhöz
2023. aug. 7. 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, hogy hittem benne, inkább érdekes volt, hogy milyen párhuzamokat találtak ki. Viszont Trump választási bukásától fogva már olvasásra se méltatom. Inkább azt hiszem, hogy aki ebben még mindig hisz, az ténylegesen őrült. De a legtöbb olyan, aki nagy követőnek tűnik, csak a nézettség miatt csinálja, illetve posztol tartalmakat, vagy talál ki még nagyobb őrültségeket, hogy több követőt, feliratkozót szerezzen. Nem hinnéd el, mekkora bizniszt lehet(ett) építeni erre, könyveket írni róla. Mindig vannak olyanok, akik újként érkeznek a témába, az előzményeknek nem néztek utána és követik, amíg elegük nem lesz belőle.
2023. aug. 8. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!