Mit jelent, ha valakinek magas a lélekszáma?
Ezt az utcán hallottam ahogy két csukjás ember sétál és valahogy így zajlott a beszélgetés:
A: (nem értettem)
B: Érdekes, szerinted ez hanyadik ciklus?
A: Nem tudom, de a lélekszámból lehet megtudni.
B: Neked mekkora?
A: 22
B: Hú az jó nagy!
Csak ennyit értettem.
Ez azt jelenti, hogy akiket beszélgetni hallottál, azok nem értenek a számmisztikához, mert akkor tudnák hogy a lélekszám maximum 9 lehet.
22-es lélekszáma maximum egy településnek lehet.
Ezt a 9-et miből lehet kiszámolni?
Azt jelenti, hogy már ennyi életet élt. Gondolom. Ebből kb 4-5 lehet a harmadik dimenziós életek száma.
Ez a szám minél több, annál rosszabb. :)
Melyik számisztika jó?
kérdező: itt nem az számít hogy melyik szám menyire magas, hanem a jelentésük.
2. mesterszámokat is figyelembe vesz nemcsak 9 ig.
kérdező a lélekszám: a teljes neved magánhangzóinak összege jellemzi a szíved a belső érzéseidet. keress rá ezer van lélekszám számítása, jelentése
1. a j s
2. b k t
3. c l u
4. d m v
5. e n w
6. f o x
7. g p y
8. h q z
9. i r
a hosszú magánhangzókat is rövidnek veszed. az y a névben: ha magánhangzónak ejted pl erdey - akkor magánhangzónak is számolod. de ha mássalhangzónak ejted, pl amerikai névben grey - akkor mássalhangzónak számolod. aztán számok jelentése a guglin. számmisztika. de ez csak egy szám a rengetegből. a teljes képet rólad csak akkor kapsz, ha mindent kiszámolsz. a lélekszám a belső lelked világát tárja fel, ami belül vagy, a szíved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!