Ezt a világot egy beteg lény, vagy lények hozták létre?
Figyelt kérdés
Ha elfogadjuk hogy ezt a világot isten hozta létre vagy nevezzük bárminek, akkor az beteg? Mi értelme az egésznek? Gyakorlatilag az egész világ az egész élet egy szenvedés. Oké akadnak jó dolgok de leginkább szenvedés. Akik ezt létre hozták nem lehetnek normálisak. Beteg pszichopata lényeket tudok elképzelni, aztán be dob ide lelkeket szenvedni ide testekbe. Én szerintem aki vagy akik ezt létrehozták, én szerintem azokat kéne inkább betenni ide emberi testbe hadd tudják meg milyen is az. De nincs igazam??2023. júl. 7. 15:11
11/13 anonim válasza:
Olvass el egy fiziológia könyvet, vagy nézz körül a természetben.
Ezeket alkotta Isten. A többit ránk bízta!
12/13 anonim válasza:
Az emberi elme alkotta a vilàgunkat...olyan amilyennè teremtettük hosszù èvszazàdok alatt.
13/13 anonim válasza:
A legnagyobb hibás az ember, kár is mutogatni. Aki meg kicsit fejlettebb lenne iq-eq szempontból, azt meg visszahúzza a sok iq-eq senki. Most valamiért egy marhára régi kérdés ugrik be innen gyakoriról, amit azt hiszem, egy lány írt ki, akinek az anyja elvállalt nevelőszülőséget valami nagyon traumatizált, sérült gyerekek kapcsán. A lány arról írt ki kérdést, hogy milyen tippeket tudunk adni az együttélés javítására, mert volna még mit csiszolni, de persze mindenekelőtt megérti a gyerekek traumáit és érzéseit, mert tényleg valami borzasztó gyerekkoruk volt. Erre az egyik átlagos gyakoris válasza ez volt: ki nem sz.rja le egy idegen érzéseit? Rövidke sztori, mégis azt hiszem, szinte minden benne van, miért olyan a világ, amiben élünk: az ember teszi azzá, és még azt nézi hülyének, aki ezen az érzelmi sivárságon javítani akar...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!