Tapasztaltatok-e, figyeltetek-e már ti is meg olyant, h temetésen élénkül, feltámad a szél. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 21:23
1/14 anonim válasza:
Basszus tényleg.
Emlékszem, erre én is felfigyeltem.
Viszont magyarázható azzal, hogy mivel hosszabb időn át állsz egy helyben, így nagy az esély rá, hogy lesz némi változás a légmozgásban. Annál is inkább, mivel szabadabb tér.
Viszont az iskolai ünnepeken meg kb megáll a levegő.
Érdekes, ha már így belegondolunk.
2/14 anonim válasza:
Nem, ilyet még soha nem tapasztaltam
4/14 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Meg tudnád mondani, hogy alpjáraton mitől mozog a levegő?
5/14 Koplárovics Béci válasza:
Gondolom tátva marad a szád és áramlik ki a sötétség.
6/14 anonim válasza:
Nem mondod, felétek is szokott fújni a szél? 😆
7/14 Tudi333 válasza:
Mert a temető általában, nagy, nyitottabb tér mint egy mező. Ott nem fogja meg semmi tereptárgy a szelet.
8/14 anonim válasza:
Hű-én horgászat közben jártam így:megállok a parton,gyönyörű napsütéses,csendes idő...összerakom az úszós botot,bedobom,beetetek-erre olyan szél támad ami lehetetlenné teszi az úszózást...Persze semmi spirituális f@szságot nem képzelek bele,simán elfogadom hogy ilyen a természet.
9/14 anonim válasza:
8
Ó én a permetezéssel vagyok így.
Nincs szél, lehet permetezni, szépen bekeverem a szert, felcsapom a hátamra a gépem és akkor rögtön megsimogatja a lenge szél az orcámat, majd egy percen belül az ágakat is megrángatja és rakhatom is le a gépet...
10/14 anonim válasza:
A permetezést meg lehet oldani szélben:szél felőli oldalon fel állsz egy létrára,beleengeded a cuccot a levegőbe,oszt hagyod hogy beterítsen mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!