Numerológus tudna segíteni abban, hogy megtudjam, hogy mire születtem meg és mi az én emberi létezésem értelme?!
Figyelt kérdés
Már nagyon régen régóta foglalkoztat ez a kérdés!?
Most vagy az asztrológia,ezotéria,számmisztika szakága ez vagy tudom is én, hogy mié!?
2023. jún. 28. 21:25
11/16 hosszúhajú válasza:
10. én definiáljam? hu. egyszerűen? jó, tök egyszerűen, egy olyan számolási módszer, ami születési időpontodat és nevedet nézve megmutatja milyen személyiség vagy, milyen feladatod van az életben, milyen a belső lelkivilágod, milyen területek állnak hozzád közel, milyen személyiéségű pár illik hozzád, melyek életed fontosabb évei, mi a küldetésed, milyen munka illik hozzád... 2 embernek csak akkor lehetnek azonos számai mindenben, ha pontosan ugyanazonon a napon születtek és pontosan ugyanaz a a nevük - tehát még az ikrek se egyformák. ezek külön számolások, 8 éves szinten. a számoknak jelentése van. hol 1-9 ig veszi figyelembe, hol pedig 52 ig. egy jellemzés rólad. magas szinten alkalmazva előrejelzásre képes megmutatja mikor várható fordulat az életedben milyen jellegű. de képes kielemezni hogy egy adott társ mennyire illik hozzád, mi a közös bennetek. nagyon sokféle számítás, de mind egyszerű. ha a sok-sok számítást mint átlátod, kapsz egy kerek emberi jellemrajzot.
12/16 anonim válasza:
Én segíthetek. Számisztika nem elég pontos, mert ezen a bolygón szinte semmit se tudnak róla.
14/16 anonim válasza:
Szóval mindenre jó és ugyanakkor semmire sem?
15/16 hosszúhajú válasza:
hát egyik se :) nem jó mindenre, és nem jó a semmire se :) kb önismeret. olyan mint egy alaphoroszkóp. de rettenetesen hangsúlyozom: olyan alaphoroszkóp amiben nemcsak a születésnapod de óra és perc is benne van és még a hely is - tehát nem nőklapjás: a nyilas ma megtalálja élete szerelmét című... az épp annyira nem mond semmit mint amikor ilyeneket olvasni, hogy 3 -as a születésszámod, akkor te ilyen vagy. ja . az énednek az egy század része ilyen. és még ott a többi halom számítás... azt az egészet kell egybe nézni. érdekes egyébként, én megtudtam belőle hogy hiába próbálok társasági lenni és ilyen olyan körökben megtalálni magam, mert alapvetően magamnak való vagyok. rájöttem belőle, hogy sokkal bátrabban higgyek a megérzéseimbe, mert baromi jók. megtudtam belőle milyen az a hivatás, amit jobban forszíroznom kéne mert az a küldetésem, és melyik az amit ne erőltessek, mert nem sokra megyek vele. megértettem miért vagyok állandóan túlérzékeny, és azt is megtudtam milyen az a társ aki jobban illik hozzám. szóval jobban megérted hogy aha azért fontos nekem kiemelkedően a párkapcsolat, mert több számításban is olyan számot hoz ki, ami arra utal hogy elég kapcsolatfüggő vagyok. érdekes dolog, de meg nem oldja az életed.
16/16 A kérdező kommentje:
Jó mindegy azért köszi köszönöm szépen a barátságos hangvételt mindenjót kívánok önöknek is viszlát
2023. jún. 30. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!