Más is érzi úgy, hogy néha szinte magától jól megy valami, mint a "karikacsapás", máskor meg csak tökölődik az ember és nem megy semmi?
nem lehet, hogy az az alkalmakkor, amikor nem megy simán ez a dolog, éppen valami aggaszt, vagy valami lelki gondod van? éppen nyomaszt valami esetleg? hmm?
üdv
25/F
LastOne.Left
Én azt vettem észre, h időnként minden nagyon jól megy, szinte semmi erőfeszítéssel sikerülnek a dolgok, így volt ez két éve, végre megfogant a rég várt kisbabánk, férjemnek hirtelen megemelték a fizetését, egy rég elfeledett adósságot visszakaptunk, egészség is volt, majd mikor egy éves lett a kisfiam, jött minden, betegség, haláleset, pénzügyi gondok, el kellett adni az autónkat stb...
Most kb 3-4 hónapja ismét programozni próbálom az életem, lassan talán alakulnak is a dolgok.
Első válaszoló (tegnapelőtt 16:56) pontosan rámutatott az okokra.
Egy vidám elfogulatlan hálás lelkiállapot az, ami a mennyek kincstárát kinyitja nekünk. Ezt azonban nem lehet programozni mert hiába próbálkozunk az okokat rendezni háttérben a gondolattal, hogy ha azokat rendbe hoztuk, akkor mindig minden jól fog menni, mert éppen ez az egyik ('ragaszkodó' / 'ragadozó') gondolat a háttérben az ami e dolgokat elzárja előlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!