Tényleg igaz, hogy a világot gyíkemberek irányítják?
Nem.
A ráknépség találta ki, hogy eltereljék magukrol a figyelmet, amit a South parkosok rájuk vontak.
Igen igaz. A gyíkemberek az USA-n keresztül próbálják irányítani a világot. Elég abba belenézni, hogy hogyan is ilyen gazdag az USA? Az egész világgazdaságot ők pénzelik és aki nem áll a gyíkemberek szolgálatába azt gazdasági manipulációk alá veszik. A Mars felszíne alatt élnek a gyíkemberek és onnan adnak az amerikaiaknak titkos érceket amikkel fejlett haditechnológiára tesznek szert és manipulálják a gazdaságot.
Manapság az igazság pártja inkább keleten helyezkedik el. Ők a normális világ, akik nem akarják azokat a gyíkemberi ideológiákat elfogadni, hogy transzneműek léteznek mint a hüllőknél, és ezeket el kell fogadni. A liberálfasiszta gyíkemberek hamarosan eljönnek a földre, hogy elpusztítsák azt, aki nem az ő szolgálatukban van, és ezért össze kéne fognia az egész világnak. Ha ez nem történik meg, akkor az embereket szolgasorba fogják mint mi az állatokat és a lelkünkből fognak táplálkozni, ha nem hódolunk be nekik.
Hogy honnan szedtem ezt a sok információt? Pont a seggemből rántottam ki és szakértő lettem a reptiliántudományban. Ennyire léteznek a gyíkemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!