Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért nem tudom gyűlölni vagy...

Miért nem tudom gyűlölni vagy elfelejteni?

Figyelt kérdés
Van egy személy az életemben akivel első pillanatban nagyon erős vonzalom van köztünk,nem lehetünk soha együtt-ezt mi is tudjuk.De 4 éve ennek és nemh könnyebb lenne de egyre erősebb ez az érzés,volt hogy éjszakákat nem aludtam tőle mert égett a testem,volt hogy egy találkozáskor neki a csaja kiakadt mert olyan szinten nézett,és félre kezdett beszélni.Nagyon nehéz a közelében-megprobaltam utalni őt és ő is engem-mert most beszéltünk és mondta-de nem tudjuk utálni egymást max eljàtszani.Elvolt a társával vakációzni és mikor találkoztunk-nekem nagyon fájt a tudat hogy együtt voltak de nem akartam mondani egyáltalán-az érzéseinket nem mondtuk ki egymásnak de ahogy belenézett a szemembe tudta egyből,láttam hogy tudja mi bànt,el is menekült azonnal,pedig nem mondtam egy szót se de valahogy érezte hogy fáj nekem ez az egész.Nem igazan ertem mi ez de negy eve tart es most erzem hogy egyre erosebb es tudom hogy o is mert most volt az elso h elkezdtunk beszelgetni egymassal de nem szabad a kozeleben se legyek igy egyfolytaban menekulok mikozben csak ra gondolok,es o is.
2023. jún. 4. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha ikerkapcsolat lehet tiltakozni az érzés ellen..de sose lesz boldog se ő se te màssal. Mert dolgotok van lehet ezt irtàtok meg mielött leszülettetek..

De ez csak passz..talàlgatàs

2023. jún. 4. 17:00
 2/5 Tudi333 ***** válasza:
Ilyen a szerelem! Miért nem lehettek együtt? Mire fogjátok? Ez "hogy nem lehetünk együtt" csak olaj a tűzre, mert minél jobban elérhetetlen valami vagy valaki annál jobban kéne.
2023. jún. 4. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szimpla egyszerű szerelem.
2023. jún. 5. 00:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen hasonlo, 10 eve tart, bar mar 10 eve nem is lattam, amikor lattam 2 szot nem tudtunk beszelni, de ez csak eros szexvágy amit erzek iranta
2023. jún. 5. 05:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért nem mert mindig találkoztok, ha nem látnád soha többet elfelejtenéd pár hét alatt
2023. jún. 5. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!