Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha sokat gondolok valakire...

Ha sokat gondolok valakire lehetséges,hogy bevonzom es ő is rám fog gondolni egy idő után?

Figyelt kérdés
2023. máj. 28. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:

a volt tanárnőmnél be vállt.

nekem más a tapasztalatom és a véleményem.

2023. máj. 28. 16:48
 2/8 A kérdező kommentje:
És ha pl.valakit szugeralok erősen és sokáig,hogy pl hívjon fel,megerezhei és felhív?
2023. máj. 28. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

#1 vagyok.

sajnos nem tudom. én úgy gondolom, hogy a tettek nélkül nincs eredmény. hívd fel és beszélj vele, vagy ha arra vagy kíváncsi, hogy érdekled e , akkor felhívod és mondod neki: én vagyok (neved) és bocsi nem téged akartalak felhívni. Ha érdekled, akkor vissza hív vagy ad valami jelet .

2023. máj. 28. 17:13
 4/8 anonim válasza:
Szerintem sajnos nem... Pedig jó lenne.
2023. máj. 28. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Van valaki,akivel három évvel ezelőtt ismerkedtem.Nem lett,csak pár találkozás,sajnos.

De annyira hatást tett rám,hogy a fényképe mindig nálam van, és napi szinten,sokszor gondolok rá..

Mégsem történt semmi,igaz,nem mindenáron találkoznék vele.Nagy szeretettel tudok rágondolni és csak jó emlékem van...

2023. máj. 28. 18:40
 6/8 Grimfox ***** válasza:
100%
Ez nem igazán így működik. Még azok sem képesek igazán erős hatást gyakorolni, akiknek viszonylag képzett az elméje. Ehhez szükséges lenne, hogy a szuggerált személy is érzékeny, fogékony legyen.
2023. máj. 28. 18:46
 7/8 A kérdező kommentje:

1-es,én egy felnőtt nő vagyok,két gyerekkel ferjjel,nem akarok pasit fogni magamnak,nem ezért kérdeztem.

A barátnőmmel volt egy érdekes beszélgetésünk,én is és ő is más véleménnyel vagyunk.csupan csak ezért kérdeztem meg itt,hátha vannak tapasztalatok,vagy esetleg ehhez értő emberek itt.

2023. máj. 28. 19:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. máj. 29. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!