Ha sokat gondolok valakire lehetséges,hogy bevonzom es ő is rám fog gondolni egy idő után?
a volt tanárnőmnél be vállt.
nekem más a tapasztalatom és a véleményem.
#1 vagyok.
sajnos nem tudom. én úgy gondolom, hogy a tettek nélkül nincs eredmény. hívd fel és beszélj vele, vagy ha arra vagy kíváncsi, hogy érdekled e , akkor felhívod és mondod neki: én vagyok (neved) és bocsi nem téged akartalak felhívni. Ha érdekled, akkor vissza hív vagy ad valami jelet .
Van valaki,akivel három évvel ezelőtt ismerkedtem.Nem lett,csak pár találkozás,sajnos.
De annyira hatást tett rám,hogy a fényképe mindig nálam van, és napi szinten,sokszor gondolok rá..
Mégsem történt semmi,igaz,nem mindenáron találkoznék vele.Nagy szeretettel tudok rágondolni és csak jó emlékem van...
1-es,én egy felnőtt nő vagyok,két gyerekkel ferjjel,nem akarok pasit fogni magamnak,nem ezért kérdeztem.
A barátnőmmel volt egy érdekes beszélgetésünk,én is és ő is más véleménnyel vagyunk.csupan csak ezért kérdeztem meg itt,hátha vannak tapasztalatok,vagy esetleg ehhez értő emberek itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!