Egyszer semmi pènzem nem volt de tènyleg kajára sem,és találtam a földön 7000 ft,aztán egyszer nem volt cigim ès a földön találtam egy dobozz Marlborot,ez vèletlen volt?
Figyelt kérdés
2023. máj. 23. 09:13
2/11 anonim válasza:
Vajon mikor fogsz agyat találni a földön?
3/11 anonim válasza:
Ez csakis a sors keze lehet... most akkor gondolj arra, hogy nincs egy Ferrarid és ha találsz akkor add nekem.
4/11 anonim válasza:
Hit kérdése, ezt maximum közvélemény-kutatás céljából kérdezheted itt, hogy ki miben hisz, amúgy te döntöd el, hogy te miben hiszel: Isten kezében, a sorsban, a karmában vagy valami egész másban, netán a puszta véletlenben.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a vonzásban,csak na elèg hihetetlen volt. Soha nem szoktam cigi nélkűl maradni,aznap azt hittem leütök valakit mert nem volt cigim.
Ja ès amikor a pènzt találtam,tènyleg nem volt mit egyek. De ez mind csak a vèletlen műve volt sajnos
2023. máj. 23. 12:50
7/11 anonim válasza:
Gondolom ez nem munkahely és lakhely közötti útvonalon történt.
8/11 anonim válasza:
Nincs pénzed kajára, de azért cigizel?
9/11 anonim válasza:
Neee, berakták ezotéria rovatba 😂😂
10/11 anonim válasza:
Szeretnek téged valami őrangyalok néha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!