Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki ajánlana megbízható...

Valaki ajánlana megbízható mágust aki fel tudja oldani valahogy a szerelmi kötést? Akivel csináltattam azt mondta örökre szól de már nem akarom!! Többi lent

Figyelt kérdés

Tavaly júniusba csináltattam kötést a volt páromra vissza is jött hozzám augusztus végén. Minden szép meg jó volt de teljesen megváltozott, addig vagány menő srác volt de a kötés miatt egy full érzelmes emberré vált, állandóan csak a romantika,folyton csak a nyakamon lóg, nem hagy nekem szabad teret állandóan velem akar lenni na egy szóval már nekem nagyon sok. Én azt szerettem meg aki volt de a kötéstől más lett olyan amilyen én nem vagyok én csak azt akartam szeressen de nekem ez túl sok a romantikából már nem akarom!!!! Aki megkötötte azt mondta hogy nem lehet feloldani örökre szól az elején is mondta aminek örültem is de már nekem ez nagyon nyűgös nem akarok már vele lenni nekem kell az adrenalin, de ő mindenről lebeszél hogy félt pedig azelőtt ő is mindent csinált extrém sportokat de mióta újra együtt vagyunk azóta csak a nyakamon lóg kibírhatatlan!!!

Valaki légyszi ajánljon valami mágust aki mégis valahogy szét tudja szedni. Csak azok írjanak akik hisznek benne mert én tudom mi igaz meg mi nem saját bőrömön tapasztaltam meg ezt az egészet úgyhogy kioktatást sem kérek. Ha lehet privátba írjátok tényleg megbízható jóst mágust bánom is én aki megszabadít a kötestől!! Itthon próbáltam én szétszedni de semmi nem történt légyszívesebben elköltöznék a világ másik végébe előle már mert nem hagy élni se

2023. máj. 18. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Még a gyerekmesékben is rossz következménye szokott lenni a kívánságoknak és a hasonló visszaéléseknek. Ha másból nem is legalább ezekből tanulhatnál.
2023. máj. 18. 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Van az a pénz amiért az előző mágus leveszi a kötést.
2023. máj. 19. 00:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam mindent azt mondta nem lehet ő szólt az elején.
2023. máj. 19. 04:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Persze. Ajánlom Grimfox mágust! Mindjárt megpróbálom megidézni!
2023. máj. 19. 10:56
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Szerencsére nem lehet. Élvezd hát életed végéig hiszen ezt akartad. Most megtanulod hogy nem játszhatunk csak úgy más emberekkel kényünk-kedvünk szerint. Sok boldogságot:-)
2023. máj. 19. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom a sok eszeddel fekete esküvőt csináltattál. Ha igen van egy rossz hírem, nem csak ebben, hanem a következő életedben is össze lesztek kötve.
2023. máj. 19. 15:51
 7/10 A kérdező kommentje:
fekete esküvő 😂 ekkora baromságot még nem hallottam😂
2023. máj. 19. 17:16
 8/10 anonim ***** válasza:
39%

8as ha baromság akkor mit csináltattál? Általában ezt szokták a mágusok mert kevés munka és kb oldhatatlan :-D

De röhög a zseni aki pár életre tönkretette magát. Nyugi én meg a te nyomorodon röhögök. :-D Nyuggi lesz ez még rosszabb is, ez még csak a kezdet. Majd jön hogy megver ha más rád néz meg eltilt mindenkitől:-D

2023. máj. 19. 18:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendben szia😂😂😂😂
2023. máj. 19. 21:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát őszintén érzek valamit, de ez nehezen nevezhető kötésnek. Mintha egy cérnával kötnék meg egy bikát.

Szóval le se kell venni, egy átlag emberi elme is nagyon gyorsan szétbontja tudat alatt.

2023. máj. 20. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!