Mi a véleményetek a manapság egyre divatosabb manifesztációról?
Tulajdonképpen ez is a Rhonda Byrne féle Titok, csak újracsomagolt formában.
Tehát ha jól értem, arról van szó, hogy ha valaki akar pl. egy Ferrai-t, akkor annyit kell tennie, hogy elképzeli azt, van neki olyan kocsija. Pozitív érzéseket társít hozzá, aztán előbb-utóbb be fogja vonzani az autót.
Mit gondoltok erről?
Ahogy ma előadják, úgy bullshit is. Ha a pozitív érzéseid közé, amikkel a gondolatot táplálod egy kis kétely is férkőzik, már gyenge az egész. Ezért nem "éber" állapotban szokás ilyesmivel játszani.
Vannak dolgok, amik akkor is bekövetkeznek, ha akarod, és akkor is, ha nagyon nem, és mindent elkövetsz ellene. Persze kevés ilyen dolog van, főleg ha emberek döntésén múlik. De ettől még léteznek ilyen dolgok. Nem azért, mert valaki megérzni, hogy na, akkor téged oda kell küldeni. Azért, mert az a legvalószínűbb végkifejlete egy eseménysornak. Akik odaküldenek, azok csak ugyanúgy sodródó szereplői ennek az eseménynek, mint te. A különbség az, hogy nekik nem is állt érdekükben megkísérelni változtatni a végkifejleten. Neked pedig nem állt rendelkezésedre megfelelő módszer.
12 ebben az esetben nekem már semmit nem kellett tennem
Csak otthon ülni és várni hogy “hova küldenek”(nem akarom leírni itt az egész sztorit)
Amit nem akartam és lett egy érzésem hogy mi van ha mégis ez lesz, de ciki lesz és pár hónap múlva az lett…. Itt már semmit nem kellett tenni, csak a fejemben voltak a gondolatok
Aztán ahogy mondtam volt olyan is, amit nagyon nagyon akartam, de már pont ezért nem is akartam erre gondolni és nem is volt rá esély. Aztán mégis megkaptam volna, de történtek a szürreális dolgok és megakadályozták a legnagyobb kívánságom
Erre varrjon valaki gombot
Én elhiszem hogy néha összejöhet sok minden véletlenül, de ilyen kesze-kusza dolgok egy életben nem
És aztán döntsem el hogy ez most bevonzás vagy sors vagy az anyám kínja volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!