Egy AI bot közzétette az emberiség megsemmisítési tervét a Föld megmentése érdekében. Mi a véleményed?
Figyelt kérdés
A sci-fi filmekben már többször láthattuk, ahogy a mesterséges intelligencia átveszi az uralmat és gyakorlatilag romba dönti az emberiséget, a jelek szerint ez akár meg is valósulhat, ugyanis a ChaosGPT nemrégiben Twitteren közzétett egy tervet az emberiség elpusztításáról és a világ elfoglalásáról. [link] 2023. ápr. 12. 19:25
11/13 anonim válasza:
Hiába nyomkodtok 0-ba, a chatgpt szinte mindenre tudja a választ. Ehhez képest egy átlag ember még alap kérdésekre se fog azonnal válaszolni.
12/13 anonim válasza:
Én felpontoztolak és mindenki mást lepontoztam. Sok az ezoban a retard, így alapból mindenkit lepontozok, a válaszokat nem szoktam elolvasni.
13/13 anonim válasza:
Az ai azt sem tudja még, hogy egy embernek hány ujja van bro.
Mégis miről beszélünk most?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!