Mennyire vagy vallásos beállítottságú?
29: örülök, hogy beláttad végre. Nem kell kettesével írnod a további kérdéseket offos témáról. De ennek ellenére megtiszteltelek a válasszal róla.
Az egóról meg talán tájékozódj.
32: :D te nem tűnsz nyugodtnak.
A témád meg nem érdekel, mert semmi ilyenről nem volt szó a részemről.
Sajnálom hogy így látod. Ha nincs kedved válaszolni az is egy válasz, de amúgy ha gondolod kimásolhatom hol írtál erről. (Remélem az te vagy mert nem követem annyira a válaszokat)
"Ha saját magad alakítod ki a saját hitrendszered, akkor nincs más, akivel egyeztesd a hited, elbeszéléss róla egy társsal. Ebből a szempontból."
Ez érdekelt, hogy hogyan tudod ezt a szempontot figyelembe venni. Értem, hogy társaságra vágysz, de furcsa hogy ez képes alakítani a hitedet bármilyen irányba, és azt amit az életről gondolsz. Nehezen lehet alakítani a valóságérzékelést csak azért mert logikusan kedvezőbb lenne neked, vagy bármi érdek miatt.
De ha nincs kedved válaszolni, hát akkor legfeljebb nem tudom meg miért lehet ezt így.
#33: "örülök, hogy beláttad végre. Nem kell kettesével írnod a további kérdéseket offos témáról. De ennek ellenére megtiszteltelek a válasszal róla."
Igen, beláttam, igazad van, de azt legalább had döntsem már el, hogy az adott témáról hány kérdést és milyen megközelítésből írok ki kérdést. Offos témát nem értem, ez megint csak a te elmeszüleményed, válaszolni egy kérdésre sem kötelező, de csupa szív tőled hogy megtiszteltél a válaszoddal, válaszaiddal. Tanulságos volt.
"Az egóról meg talán tájékozódj."
Rendben, úgy lesz, igazából már most is ez történik.
Az jó ha magadba nézel és megvizsgalod az egod, mert már annyira befeszültél megint, hogy nem is figyelsz. Az altalad is elismert off az ego témája volt, amit már megint tulragozol szintén egóból.
A saját kérdésed témája neked is megszabja, hogy mi off és mi nem. Ezzel nem tudsz mit csinálni, csak, ha az eredeti kérdésbe is beleveszel mindent, amiről eszmecserét akrsz. Csak kérdező tag vagy, nem több. Ismét az ego irányított ebben a megnyilvanulasban is. Szóval vam munkád magaddal bőven, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!