Ez véletlen vagy nem?
Figyelt kérdés
Egyik családtagom elhunyt és rá pár napra egyik boltba megszólalt az egyik közös dalunk amit nagyon szerettünk és majd utána a Prater-ben is megszólalt egy közös dalunk. Mind két dal ritka ma már mert régiek. Véletlen lenne?2023. márc. 11. 21:15
2/7 anonim válasza:
Ja és ha nem véletlen akkor hogy üzent a halott vagy ki irányított?
3/7 anonim válasza:
A helyzet az, hogy a világot ti teremtettétek és mindent ti irányítotok, a halott szeretteddel. ezért van így.
4/7 anonim válasza:
Te magad teremtetted.
Amikor szakitunk is valakivel ezer biztos hogy a közös számotok fog megszolalni figgetlenul attol hogy az exed le se sz.rja, csak neked van jelentese.
6/7 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy hiszel-e a véletlenekben, különben teljesen mindegy. Én pl. hiszek, van is egy személyes sztorim. Egyszer rátaláltam egy nagyon régi számra, állítólag a 90'-es években sláger volt, de én még sohasem hallottam, pedig sok régi számot ismerek. Mindegy, az a lényeg, hogy annyira megtetszett, hogy beállítottam csengőhangnak. Aztán pár nappal később meghallottam a munkahelyemen a rádióban. Hát mondom, ilyen nincsen! 😃
7/7 anonim válasza:
Ja meg még egyszer hallottam utána egy buszon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!