2027 ben világvége?
Nem feltétlenül. De akkor lesz vége a Nagy Szétválasztásnak, hogy ki kerül a sötét oldalra és ki pedig a jó oldalra. A világvége kezdete ahhoz az évhez közeledve, és minél inkább elhagyjuk azt az évet, annál valószínűbb (én speciel 2040-nél tovább nem hiszem, hogy ez a világ tartható lenne).
Bővebben a témáról:
Kérdés:
te hol találtad ezt a 2027-es évet?
Köszönöm mindenki kommentjét!
a 2027 es egyfajta "misztikus" szám nekem, valamiért évek óta úgy érzem hogy 2027 ben lesz valami... valami nagy! bár több mint valószínű hogy tévedek, de a mostani helyzetet megnézve elég közel állunk 1 világháborúhoz szóval 2027 ben még fene tudja mi lesz!
Lehetséges opció e szerint a videó szerint hogy 2027 környékén visszatér Jézus.
A harmadik világháború már idén nagyon valószínű. A vilag 10 részre való felosztása a terv ami a 10 királyságot jelképe. Ez a világ már a 70-es években meg lett tervezve a Római Klub által.
Ha igaza van a videosnak is ez a 10 királyság, unió, régió, nevezzük ahogy akarjuk, alapítja meg a világ kormányt és "adja át a hatalmát a Antikrisztusnak".
Ez kibontakozóban azt látjuk. Így még idén e azt nem tudhatjuk közel van.
Egy másik videóban olyasmit láttam hogy egy aszteroida csapódik be 2027 környékén ami átrendezi a világot rendesen.
A lényeg hogy vannak profeciák hamis profeciák dögivel. És számtalan jel amire figyelnünk kell itt van a szemünk előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!