Tényleg üzenni akar?
Február 13án el kellett altassam a kutyámat,mert súlyos beteg volt 2 éves korában.
Most jelent meg először álmomban.
Nagy parkba voltam,sok kutyát láttam és megláttam a sajátomat is és tudtam,hogy ő az és oda mentem hozzá és játszottunk pusziltam,szerettem, örültünk egymásnak.Megjelent az exem,oda mentem hozzá,hogy itt a kutyám,
szólt,hogy tegnap halt meg
én akkor sokkott kaptam álmomban akkor tudatosult,hogy ő tényleg halott... egészség addig nem
és mutattam,hogy csak én látom, vagy te is.Elkezdi, hogy ő is látja, a kutya észrevette és oda szaladt az exemhez is, ő is megrémült,de láttuk hogy nem bánt és csak játszani akar.Kerestünk neki egy botot,dobálgattuk neki,a kutyám úgy jött vissza, hogy egy zöld színű masnira kötött csengő volt a nyakába és tudtuk hogy itt az idő és csak úgy felemekedett a mennybe, boldogok voltunk, ugráltunk.
Hirtelen felkeltem és megrémültem,nem mertem lenézni,fostam,hogy megjelenik,beképzelem.
Nem. Nem akar üzenni, nem is tud.
Ez egyszerűen egy álom. Lehet előző nap sokat gondoltál a kutyádra és emiatt álmodtál róla. Vagy lehet hogy még nem dolgoztad fel az elvesztését, ebben az esetben a tudattalanod azt akarja üzenni, hogy még nem léptél túl.
Valamiért visszajött egy régi emlék, hiszen az exed meg a kutya is a múlt része. Lehet előző nap valamiről eszedbe jutott egy ilyen, amiben a kutya meg az ex is benne volt. Nem üzenni akart, sajnos ilyen nincs (vagy legalábbis nem bizonyított). Örülj hogy az álmodban láthatod, de sajnos ennél többet nem lehet belemagyarazni.
Persze ha téged megnyugtat a tudat hogy jól van és üzenni akart, akkor nyugodtan gondolhatod így. Ez egy gyakori jelenség ilyen veszteség után. Ha jobban érzed magad tőle, akkor jobb is ha nem kérdezed, csak higgyél benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!