Ez áltudományos téma vagy valóban létezik ilyen?
Gyakran hallom hogy egy étel/italnak van rezgése és tipikus, hogy a káros dolgoknak alacsony rezgésszáma van.
Például alkohol vagy a zsír.
Ugyan ez a feldolgozott élelmiszerek.
Viszont a növény az tök jó.
Ez baromság vagy létezik ilyen?
baromság
és tessék észnél lenni, mert egyesek kuruzslásra használják (például jó pénzért "a sejtjeid rezgését elhangolják a dohány rezgéséről, és így a kezelés leszoktatja a szervezetet a nikotinfüggőségről")
Technikailag valóban rezegnek ezek a dolgok, hiszen a hőmérséklet nem más, mint egy adott tárgy részecskéinek átlagos mozgási energiája.
Viszont amit ezek a bullshitelők kihoznak belőle, az nettó áltudomány.
Ha ezt az összetételt hallod, hogy "az adott anyag" "rezgése" - csak így - ez 100% áltudomány.
Főleg, ha "alacsony rezgés" és társai van.
Látod, kérdező: EZÉRT fontos az elemi fizika. Ha ahhoz rendesen értenél, fel se merülne benned, hogy egy ilyet elhiggyél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!