Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek váltsak?

Szerintetek váltsak?

Figyelt kérdés

Spirituális Sátánista vagyok.

Nagyon jó emberekkel irogattam, de aztán elborult az agyuk, vagy nem tudom. Nagyon érdekesnek találtam az egészet, de....Hát nekem csak az elején volt 1-2 pozitív élményem és aztán csak kizárólag egyre rosszabbak. Aztán 2évre abba hagytam az egészet, de még mindig csak negatív élményeim vannak.

Egyre jobban érdekelnek az angyalok. Habár az angyal forrást kicsit néztem és túl erősen van átitatva a szeretet duma. Bár a Sátánizmusban pedig az agresszió.

Azthiszem túl nehéz elengednem a sátánizmust, pedig 99%-ban csak negatívakat tapasztaltam.Eléggé beszennyezve érzem magamat amúgy.

De talán kell egy kis löket vagy valami, hogy merjek váltani.

Bár egyik irány túl vallási aspektusai úgymond agyzsibbasztanak.

Mindkettő felől a hazúgság és az állszentséget látom, még az emberek részéről is.

Én Sátánistaként is mindig csak igazán, valóban jót akartam. Pedig aztán nagyon rosszba lettem mindenkivel ok nélkül. Nagyon sokszor átvertek és megaláztak az emberek. Úgy érzem h az emberek is bemocskoltak.

Ti hogyan érzitek? Hogyan látjátok a vikágot és hogyan álltok az emberi kapcsolatokkal?

Sajnos nekem rosszak a megérzéseim. Még azt sem érzem meg h igenis váltsak vagy azt h ne.

2023. febr. 22. 14:52
 1/7 Grimfox ***** válasza:
100%
Érzed, hogy váltani akarsz, mert rossz neked. Nem mersz váltani, mert nehéz új dologba fogni, vagy egyáltalán új dolgot keresni. És emellett egy olyan nézetet kellene félredobni, amit évekig követtél. Ezt is nehezen veszi be az ember gyomra. Nem csak a keresztény kultúrkörre épülő gondolkodásmódok között kellene keresned az új utakat, másfelé is körülnézhetnél, mert sok olyan eszmerendszer létezik, ami nem ennyire szélsőségesen poláris.
2023. febr. 22. 15:08
 2/7 A kérdező kommentje:

amiket eddig csináltam azokat is törölni szeretném végleg.

sokszor töröltem a gépemről, pendrivemről és külső winyókról a dolgokat, de aztán mindig megtaláltam a módját h mindent vissza szerezzek. furcsa h ez mindig könnyen ment, míg másoknak az ilyesmi sohase megy, pedig nem értek a progikhoz s a gépekhez. míg több szg szakos barátom sem tudta.

de keserves volt pl. új pdf-eket csinálnom vagy érthetőbbre szertkeszgetnem a dolgokat. több évig kínlódtam weboldalak készítésével, ugye a spirituális sátánizmusról. most amúgy már könnyen megy, de túl sokat szenvedtem ezzel is és ugye a lelki, pszichés, telepatikus dolgokról nem is beszélve. semmit nem kaptam, míg igenis latastól vakulásig csináltam ezeket. csak üres ígéretek és hazugságokat kaptam, ha már kaptam valamit.

sajnos igaz rám h amit felépítek azt el is pustítom. de ha nem vagyok elégeett vele és plussz csak szenvedés volt minden.

ez az egy életem van és hadd ne kelljen minden nap keservesen szenvednem. pláne ha egy kis köszönömöt sem kapok.

ha még tényleg élveztem volna és több vagy csak pozitív élményeim voltak, akkor ugyebár nem is kellene a köszönöm vagy h kapjak érte valamit.

ez az állandó őrlődés h igenis én bemocskolva érzem magamat. sajnos emberek álltal és miattuk is ezt érzem.

nem hiszem h valaha is meggyógyulok.

elkezdeni elkezdem...de már minden reményt feladtam h valaha is jobban érzem magamat vagy megtisztulok újra vagy h legalább valami kárpótlást kapok bármitől. ha kapok is kárpótlást úgy érzem előre h úgysem az lesz amire aclegjobban vágyok, vagy úgyis már túl késő. vagy az sem fog megbékíteni sohase.

2023. febr. 22. 15:34
 3/7 A kérdező kommentje:

érdekes h most hirtelen túl sok visszajelzés jött a weboldalaimról, amikor eddig nem is volt.

most akartam törölni a nulla látogatottságú facebook oldalamat és csoportomat s erre tönkre vágódott a mobilom...

2023. febr. 22. 16:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel az egód irányit és nem te magad, igy elég nehéz lesz változtatni
2023. febr. 23. 10:19
 5/7 A kérdező kommentje:

...hát hiába is írtam...nem is akar senki se MÉG ebben sem egy cseppet sem segíteni...

míg ugyanilyesmi kérdésekben másokat pozitívan sarkallnak.

még egy...de még egy dolog ami miatt még inkább meggyűlölöm az embereket.

soha senkire egy macska pcsnyire se számíthattam, míg mások folyton számíthattak rám mindenben.

nekem ez egy komoly dilemma és újra meg is bántam h egy kicsit is kérjek másoktól tanácsot.

2023. febr. 23. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak magadra szamithatsz ebben az életben jobb ha hozzaszoksz

Mindenkinek sajat maganak kell megoldania a problemait

2023. febr. 24. 08:26
 7/7 A kérdező kommentje:
hát ezt én sem látom így. mindig mindenkinek segítenek. csak az az egy százaléknak van h sohase segítenek.
2023. febr. 25. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!