Auratisztításnak van gyakorlati haszzna?
Az egész világunk információból és energiából áll, szóval nagy eséllyel napi szinten összeszednek az emberek valami vacak információt, ami lehúzza, rombolja, megcsapolja az általános energiaszintüket és a harmóniájukat.
Nem tudom milyen az auratisztítás, de mindenkinek érdemes lenne naponta-pár naponta valamilyen meditációt csinálni, ami kicsit megtisztítja önmagukat.
Pl kényelmesen ülve behunyva a szemünket elképzelni hogy egy hófehér, vakítóan fényes fényoszlopban vagyunk, ami minden felesleges információt lemos rólunk, és feltölt minket. Ezt elég 1-2 percig elképzelni, megérezni, és ennyi.
Persze sok egyéb módszer van rá, megnövelni magunkat gondolatban a világegyetem méretére, fürödni és töltekezni a csillagok fényében, stb.
Végre olvastam egy értelmes, értelmezhető leírást arról, hogy hogy kell meditálni...
👍
Van haszna hosszútávon. Betegségek esetén gyorsabb a felépülés, jobb az általános állapot és közérzet, az emberek sokkal pozitívabb módon fognak feléd viszonyulni, hamarabb tesznek szívességeket és úgy általában sokkal kedvesebbek is.
Legalábbis én ezeket tapasztaltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!