Miért én nyertem meg a lottó főnyereményét?
Milliárdokat nyertem a lottón. Valahol nyilván ez volt a cél, hisz azért játszottam, mégis inkább csak egy ilyen ábránd volt ez részemről. Jó érzést keltett bennem annak a gondolata, hogy hittem egy csoda lehetséges megvalósulásában... megfűszerezte a pillanatot, amikor belegondoltam a nyeremény utáni életembe. Az anyagi függetlenségbe, a szabadság érzésébe.
De ezek ellenére nem hittem, hogy tényleg megtörténik. Mármint ezt nehéz megfogalmazni... a lényeg, hogy én csak azért az érzésért játszottam, amit a felhozott ez az egész, de valójában semmi szükségem ennyi pénzre.
Nyilván segítek a családomnak, barátaimnak. Veszek egy szép lakást stb, de mi lesz utána? Nonszensz ez az egész. Még el se mertem mondani senkinek.
Most csak azt nem értem, hogy az én válaszom miért lett törölve?
Ennyit írtam "Írj privátban, segítek"
Ügyes vagy Gratulálok..Én elhiszem neked mi bajom lehet? :)
Még nem tudsz szélesebb körben gondolkodni,de rengeteg lehetőséged van pl. adakozásra,jövőépítésre ha okos vagy és tisztában vagy a világban zajló eseményekkel..Gondolok itt a gazdasági és teljes társadalmi átalakulásra és lehet,hogy pont ezek miatt kaptál lehetőséget..talán a te érdemed és hátszeled jött,mert alkalmas vagy rá esetleg a környezeted is megbízható de azis lehet,ho csak tanulási céllal ki tudja,de mindenképp hasznos lesz..
Jó tanácsok: ne valld be a teljes összeget,tanulj meg kőkeményen nemet mondani,ha költözöl könnyebb lesz az irigy pillantásokat elkerülni és tanuld meg kiélvezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!