Napról-napra 💩-abb az élet! Lehet hogy már itt van az Apokalipszis?
2023. febr. 4. 20:08
1/11 anonim válasza:
A Apokalipszis magyarul Leleplezést jelent, ez mond neked valamit?
2/11 A kérdező kommentje:
Hát akkor hadd szóljon! 🤣
2023. febr. 4. 20:18
3/11 A kérdező kommentje:
Igen, elvégeztem a 8 általánost!
2023. febr. 4. 20:18
4/11 anonim válasza:
Azt jól tetted, akkor lovas is lehetsz az apokalipszisban, válassz a kedvenc színed szerint.
5/11 A kérdező kommentje:
Én leszek a világégés! Jó lesz így?
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🌎🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
2023. febr. 4. 20:23
6/11 anonim válasza:
Sztem még csak égő, de jó uton haladsz.
7/11 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd?
2023. febr. 4. 20:41
8/11 anonim válasza:
Jaj már megint egy Napóleon-komplexusos válaszoló. Most azt is mondd, hogy ébredjünk fel, meg birka.
9/11 anonim válasza:
A keresztény hit szerint, még nem kell megijedned, ez még nem a vég, csak a vég kezdete, amit nem tudhatjuk hogy meddig tart.
Az ateista nézet szerint, minden korban volt sok ember aki úgy érezte, hogy még soha ilyen rossz nem volt. Valójában, minden eddig létezett civilizáció legjobbikában élünk, amit tudatosítani kellene minden emberben. Természetesen jobbá lehet, és kell is tenni.
Képzeld el az életed egy kanyargó alagútként, amelyben haladva, nem minden szakaszon látod a fényt az alagút végén. (a fény itt a boldogságot jelenti) Húbamegdebölcsvagyok🙃
10/11 anonim válasza:
Remélem itt van már az apokalipszis.Utána állítólag jó dolgok következnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!