Honnan lehet tudni, milyen jelei vannak annak ha valaki magasabb tudatszinten van?
"Ezt hallottam valahol hogy egy igazi spirituális mester számára a hazugság is egy mély igazságot tár fel."
Én elég nagy mester vagyok.
Így élem az életemet, mindenből lehet tanulni mindig, akkor is ha legjobban szívsz, sőt, az adja a legnagyobb leckét. Pusz a tanoncoknak, úgy bánj mással ahogy akarod hogy veled bánjanak.
Bizonyossággal csak onnan, ha huzamosabban megfigyeled és:
-Képes másokat elfogadni, a lehetőségekhez mérten tolerálni- ez nem azt jelenti persze, hogy mindent eltűr vagy tiszteli a félrevezető nézeteket/ embereket
-Arra törekszik, hogy építsen és ne romboljon
-Jól bánik azokkal, akiktől/ amiktől nem függ
-Nem dogmatikus
-Saját megnyilvánulásán/ életén keresztül bizonyítja, hogy amit mond és tesz az hova vezet
-Nem korlátoz másokat és nem erőltet semmit
-Nem kelt félelmet és maga sem tart mások véleményétől/ hatalmától
-Független
meg hasonlók :)
A gond csak az, hogy ezek többségét időlegesen mímelni, megjátszani is lehet. Például egy spirituálisnak tűnő tanító videókon/ előadásokon egész máshogy viselkedik, mint a való életben/ hétköznapokban. Ezt nehéz felismerni, főleg, ha valaki hinni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!