Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A szeretet milyen mértékben...

A szeretet milyen mértékben képezi a részét a jelenlegi életednek?

Figyelt kérdés

#Szeretet, élet
2023. jan. 22. 12:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
És a tiédnek kérdező?
2023. jan. 23. 15:59
 22/29 anonim ***** válasza:
Hát én ezt meg se tudom ítélni...😶
2023. jan. 23. 16:23
 23/29 A kérdező kommentje:

21-es

Egyre inkább meghatározó és egyre nagyobb mértékű és súlyú a jelenlegi életemben. Viszont ez másfajta szeretet, mint amit a legtöbb ember érez, átél vagy megtapasztal mert önzetlen és másokra irányuló ugyan, de ugyankkor szinte teljesen személytelen és teljesen kötődésmentes. Talán ahhoz lehetne hasonlítani, ezt amikor az emberek teljesen önkéntes alapon önzetlenül segítenek számukra ismeretlen, idegen embereknek. Csak én nem járok sehova ezért írtam azt hogy leginkább ehhez hasonlítható.

2023. jan. 23. 16:27
 24/29 A kérdező kommentje:
22-es megértelek, néha valóban nem könnyű ezt eldönteni vagy megítélni ahogy te fogalmaztad.
2023. jan. 23. 16:29
 25/29 anonim ***** válasza:

Miben nyilvánul meg, kérdező/23?

Van példa pl.?

2023. jan. 23. 16:34
 26/29 A kérdező kommentje:

25

Bárkinek bármiben szívesen segítek, amiben tudok, akár ismerősöknek, akár ismeretleneknek, mondjuk ismeretleneknek itt főként olyan témákban, területeken, kérdésekben tudok jobban segíteni, tanácsot adni, lelki, gondolati szinten támogatást nyújtani, amikben valamennyire jártas vagyok, amiről vannak ismereteim, tudásom és tapasztalataim. A pár év alatt szerencsére sok ilyen eset volt csak nehéz megtartani még most is az egyensúlyt, hogy lehetőleg ne minden szabadidőmet azzal töltsek hogy a gyakori kérdések oldalon a különböző témákat és kérdéseket fürkészem

hogy mikben tudnék tanácsot adni vagy segítséget nyújtani. Nem várok el köszönetet sem érte de sokan meg szokták köszönni, hálásak értek, ennek örülök és jól esik mert így tudom hogy valamennyire hasznos volt amit írtam, az adott felmerülő kérdésre, problémára vonatkozóan és valamennyit tudtam segíteni. Mások segítése az utóbbi években egyre fontosabbá vált számomra, főként a legtöbb pozitív erőt, motívációt már ez adja az életemben ugyanis nincs saját családom, nincsenek barátaim sem, így eléggé egyedül vagyok. Így a másokkal való kommunikáció ilyen formája, mások megsegítése több funkciót is betölt az életemben. De még dolgozom rajta hogy lehetne ezt a fajta segítségnyújtást, támogatást még hatékonyabban, eredményesebben megvalósítani vagy akár más módokra, formátumokra kiterjeszteni de a személytelenség elég fontos számomra. Nem mintha gazdag vagy jómódú lennék, jó lenne mert azzal még többet tehetnék másokért, hanem mert egyszerűen introvertáltabb, távolságtartóbb és zárkózottabb a személyiségem meg így talán könnyebb az önzetlenséget is megőrízni a támogatásban, segítségnyújtásban.

2023. jan. 23. 16:49
 27/29 anonim ***** válasza:
Rendben.
2023. jan. 23. 17:00
 28/29 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, van hova fejlődnöm ezzel a kérdéssel kapcsolatban. Zárkózott vagyok, így csak kevés ember felé tudom kifejezni a szeretetemet, és sokszor úgy érzem, hogy nem sikerül eléggé. Állatokkal kapcsolatban sokkal könnyebb érzékelni. Vagy adni és kapni.
2023. jan. 25. 17:04
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm 28-as a válaszod!
2023. jan. 25. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!