Mi a véleményetek Czunyi László you tube csatornájáról?
2023. jan. 7. 22:11
2/11 anonim válasza:
Nem tudom ki az, de nem is nézem meg, mert ebben a kategóriában láttam.
4/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem legalább valaki szóba hozza, hogy milyen lassú és gyépés a beszéde.
2023. jan. 8. 13:42
5/11 anonim válasza:
Régebben több videó volt az oldalán, - úgy látom, hogy mostanra már csak a legfontosabbakat hagyta meg. "Rejtett kéz" kinyilatkoztatásai, illetve a fénytestről szóló tanítások alapvetőek a fejlődésünk szempontjából. :)
6/11 anonim válasza:
Fúúú, nagyon flúgos, nagyon fárasztó az ürge.
7/11 anonim válasza:
Lacinak van nagyon vicces fogyaték.
9/11 anonim válasza:
Minek is kellett kiemelni ha törölve lett a csatorna 1.
2. A videókon nem Laci beszél hanem Leonard az egyik csapattagjuk..na az valóban érdekes 1 ürge...azt hiszi magáról,hogy a nefilimek szócsatornája és velük van kapcsolatban pedig a Lucifer entitáscsoport médiuma..Magyarul ami onnan lecsorog leonard azt fogja be...
5: Az nem "Rejtett kéz" volt hanem a Supra Arcanum..
10/11 anonim válasza:
#9. Annyit még hozzá tennék, hogy valszeg a Google Fordító vagy valamilyen szöveg felolvasó program is a csapat része lehet, mert a videókat, amiket korábban láttam Lacitól, azoknak a felét valami géphang; a másik felét pedig egy olyan ember olvasta fel aki előtte strok-ot kapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!