Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történne velem ha eladnám...

Mi történne velem ha eladnám a lelkemet a sátánnak?

Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 21:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Inkább imádkozzatok, mert jelenleg a lelketeknél egy wc papír guriga többet ér. Még a műszaki egyetemet sem tudnátok elvégezni, mert egy barbárnak artikulálatlan hangon egy tuluk vérében könnyebb úszni, nin tanulni...
2023. jan. 5. 23:31
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Add el Istennek. Örökké henyélhetsz a mennyekben. A sátánnal a pokolban csak szenvednél
2023. jan. 5. 23:34
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

Lelketlen lennél…

Az üres kelyhet mármint a tested onnantól nem te irányítanád, hanem a egy önálló tudattal rendelkező gépezet lenne. Ami csak a lelkedért kapott javakért él/létezik. Szerintem kb csak ennyi lenne.

/Hali Lu jó újra látni a neved. Rég láttam a hozzászólásaid./

2023. jan. 6. 00:08
 14/18 Darius- ***** válasza:
Vegyunk egy példat az irodalombol, Faust, aki eladta lelkét. Csak ezt a példat ismerem. Horror, ahogyan meghalt, igy nem irom le. Esetleg privatban.
2023. jan. 6. 01:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Á, csak bebiztosítanád magadnak hogy mindenképp a Pokolba kerülj azon kívül semmi különös
2023. jan. 6. 01:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Most miért pontoztatok le? Mr. Wallace most mérges lesz.
2023. jan. 6. 02:02
 17/18 anonim ***** válasza:

14 a cím megvan. Aki akarja elolvassa aki akarja meghallgatja

Vagy megnézi biztos van valami színházi darab vagy hasonló feldolgozás

2023. jan. 6. 09:36
 18/18 anonim ***** válasza:

15 szerintem mind oda jutottunk. Persze ha az létezik.

Magamból kiindulva, nem vagyok rossz ember dolgozók gurizek, próbálok optimista és pozitív lenni. A melohelyen buddhistanak tartanak mert nyugodt vagyok.

De ez a felszín.

Fejben meghalt mindenki 2x, Letöltöttem a fejüket...stb.

+ Ittasan ha van egy szabad hétvégém mikor kedvem is van hozzá hogy piára koltasem el a pénzem, akkor az illuminalt állapotban előjön a lootolhatnék. És biztos hogy 1 pohár velem jön.

Más szóval a kivetített kép amit másoknak mutatok az szép és jó, néha ideges csak amikor már tenylegy nagy a fszsag.

De belül megszegtem már majdnem mind a 10 parancsolatot. Talán kettőt nem az elsőt meg a nagyediket. (Saját bevallásom szerint)

Szóval magamat kritikusan nézve, biztosan a pokolra jutok. Ha mindenki magába tekint akkor nincs olyan aki ne oda kerülne.

Mármint vannak de azok nagyon fiatalok. :((

2023. jan. 6. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!