Miért történik mind ez?
Figyelt kérdés
Édesapám elhunyt majdnem 10 hónapja. Miután meghalt valamiért de nem tudom hogy miért de mindenhol okkult, démoni és sátáni dolgok voltak. Apám cuccai között találtam pár csomag füstölőt, gyertyát és egy Magas Mágia Dogmája című könvyet és egy Nagy Varázskönyvet. Egyre több okkult dolog van a szobámban. Nem tudom miért vannak ezek. Lehet h hülyeség amit kérdezek de a Sátán akar tőlem valamit vagy egy démon? Nem tudom mi tévő legyek, már olyan zenéket is hallgatok. Lehet valami segíteni akar nekem vagy felvenni velem a kapcsolatot? Pedig apám nem volt sátánista tudtommal. Régen még gyülekezetbe is járt. Ezek az okkult dolgok miért jelentek meg nálam?2023. jan. 5. 13:41
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egy démon/sátán vagy bármi ilyesmi akarna tőled valamit, talán csak nagyon megviselt édesapád halála.
2/2 anonim válasza:
Lehet apukád maleficus volt azaz férfi boszorkány. Nem örülünk, hogy ebbe folytotta a bánatát, de jobb mint a herbál vagy a pia. Már mindegy. Elment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!