#5, (Grimfox)
Írtad, hogy elég sok könyvet olvastál a témában. Linkelj már belőlük párat!
Hátha valakinek mégiscsak sikerül azokból megértenie, hogy miként működik a telekinézis. 🤔
Swami Panchadashi-A harmadik szemtől a tisztánlátásig könyvében van említés a témáról, de csak érintőlegesen, és a leírás a módszerről töredékes, nem teljes.
Kaltem Gibson-Unleash your telekinetic ability. Ebben sok dolog van leírva, kevés működik.
Ezekre emlékszem cím szerint, amiket olvastam. Gondolom azért maradtak meg ezek, mert ezekben volt bármi említésre méltó. Van még egy, amit nem olvastam, mert nemrég töltöttem le, és már így is 4 könyvet olvasok egyszerre.
Embrosewyn Tazkuvel-Psychic awakening series: Telekinesis. Nem olvastam még, nem tudom mennyire jó, vagy rossz.
A panchadasi könyv kivételével a többi mind angol volt. Azok is, amiknek a címére nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!