Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 2022 után apokalipszis lesz a...

2022 után apokalipszis lesz a világon?

Figyelt kérdés

2022. dec. 23. 23:20
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
75%
Van rá esély, a Mars löketet ad jó-rossznak egyaránt.
2022. dec. 24. 00:32
 12/58 anonim ***** válasza:
83%
XD Nem tudsz számolni vagy olyan sok? :P
2022. dec. 24. 01:12
 13/58 NTBS ***** válasza:
80%
Szerintem nem. Minden évben várják, de még nem jött el.
2022. dec. 24. 06:14
 14/58 anonim ***** válasza:
88%
Igen. Biztosan. Csak nem tudjuk hogy pár év, vagy évtized, vagy évszázad, vagy évezred...
2022. dec. 24. 10:29
 15/58 anonim ***** válasza:
79%

Egy elmélet szerint, nagyjából 2023 novemberére alakulnak úgy az energetikai folyamatok, hogy az emberiség végleg két részre szakad majd.

Lesznek a tudatosan létezők, illetve az ösztönlények, viszont a két csoport között már nem lesz átjárás. Ha ez igaz, akkor addig még érdemes dolgoznod magadon! :)

2022. dec. 24. 12:11
 16/58 anonim ***** válasza:
65%
2023. közepéig tart a Leleplezés (görögül Apokalipszis) sztem. Tehát most meg benne vagyunk.
2022. dec. 24. 16:18
 17/58 anonim ***** válasza:
100%
Az h nem lesz átjárás és két részre szakadunk annyit jelent h a vakcinás transzhumánok lesznek a gépeikkel megszállva a mesterséges intelligenciával mert a kényelmet választották és a külvilágtól a megoldást, a másik fél pedig a természetben marad és visszatér a régi értékekhez, önmagához.
2022. dec. 25. 16:21
 18/58 anonim ***** válasza:
26%

17: Ők veszik fel a fenevad bélyegét chippet,kényelmet,új világot okostecheket igen...csak azt nem tudom hogyan képzeljem el ezt a "nem lesz átjárást" a két oldal között,mert elég sok helyen olvasom de egyszerűen lehetetlennek tartom..

15-össel is szívesen beszélgetnék privátban is,a legközelebb álltok az igazsághoz...de melyik lesz a tudatosan létező és melyik az ösztönlény csoport....Meg ezt ki mondja meg,végül ki az aki eldönti ez sem világos..ha elnézem a most kiszakadni vágyókat pl. az "orvosok a tisztánlátásért" akik a régi matyó energiákat támogatják,vagy ez a jógiguru a szxista kolóniaszagú Kiss Zoltán:

https://www.youtube.com/watch?v=9qhDsi3G8tY

Meg a többi "tudatos" idétlen a vntv-n akik a spirituális réteg krémje ugye..de inkább nem sorolom..szóval ha lehetne önként megyek a kukába innen,mert nekem már nincs itt helyem..

Ezév november 8-9én volt a 7. pecsét feltörése és egy nagyon nehéz energetikai hullám indult el ezt elég sokan megérezték a kiválasztottak is mind "elpecsételve"...a végén vagyunk kéremszépen..

2022. dec. 25. 17:55
 19/58 anonim ***** válasza:
0%
17. Sajnos esélyes, buták mint a tök.
2022. dec. 25. 17:56
 20/58 anonim ***** válasza:
0%

18.

Ez még nagyon az eleje :D. A szar csak ezután jön.

Mindenesetre nem esett le. Most a vakcinára mondtátok, hogy a fenevad bélyege?

2022. dec. 25. 17:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!