2022 után apokalipszis lesz a világon?
Egy elmélet szerint, nagyjából 2023 novemberére alakulnak úgy az energetikai folyamatok, hogy az emberiség végleg két részre szakad majd.
Lesznek a tudatosan létezők, illetve az ösztönlények, viszont a két csoport között már nem lesz átjárás. Ha ez igaz, akkor addig még érdemes dolgoznod magadon! :)
17: Ők veszik fel a fenevad bélyegét chippet,kényelmet,új világot okostecheket igen...csak azt nem tudom hogyan képzeljem el ezt a "nem lesz átjárást" a két oldal között,mert elég sok helyen olvasom de egyszerűen lehetetlennek tartom..
15-össel is szívesen beszélgetnék privátban is,a legközelebb álltok az igazsághoz...de melyik lesz a tudatosan létező és melyik az ösztönlény csoport....Meg ezt ki mondja meg,végül ki az aki eldönti ez sem világos..ha elnézem a most kiszakadni vágyókat pl. az "orvosok a tisztánlátásért" akik a régi matyó energiákat támogatják,vagy ez a jógiguru a szxista kolóniaszagú Kiss Zoltán:
https://www.youtube.com/watch?v=9qhDsi3G8tY
Meg a többi "tudatos" idétlen a vntv-n akik a spirituális réteg krémje ugye..de inkább nem sorolom..szóval ha lehetne önként megyek a kukába innen,mert nekem már nincs itt helyem..
Ezév november 8-9én volt a 7. pecsét feltörése és egy nagyon nehéz energetikai hullám indult el ezt elég sokan megérezték a kiválasztottak is mind "elpecsételve"...a végén vagyunk kéremszépen..
18.
Ez még nagyon az eleje :D. A szar csak ezután jön.
Mindenesetre nem esett le. Most a vakcinára mondtátok, hogy a fenevad bélyege?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!