Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kicsit hosszu leszek; De nagyon furcsa dolog történt.. elmondom a történetet ; az anyai nagymamám Ica mamám anyja velünk élt , vagyis a Sárika Dédi mamám. Itt lakott velünk mikor már a nagyanyám apja, a ded papam meghalt, mivel a Dedi mama félt egyedül, az anyai mamám volt neki egyetlen lánya. És ide költözött. 2015-ben 87 évesen innen távozott tőlünk földi életéből. Nagyon szerettük. Nos, az ejszaka soha nem tapasztalt dologban volt reszem; mentem ki az éjszaka a fürdőbe, 1 óra 25 perc lehetett. És kinyilt az ajtó ott ahol a ded mama háló szobája volt. Furcsalltam aztán éreztem mintha ott lenne. De nem szóltam senkinek rola, sem anyámnak, se mamameknak. Aztán ahogy anyám reggel hozta nekem a szobába a frissen főzött forró kávét, azt mondta nekem anyam; hallod fiam, mondok valamit, csak egy kicsit furcsa,, én válaszoltam; mondjad anyu, de várd még befejezem fogadjunk anyu hogy a dedivel kapcsolatosat akarsz mondani?!? És monda anyam; eltalaltad. És mondta anyam amikor fozte a kávét, érezte mintha a dedi ott állt volna mellette, és mondtam anyámnak hogy elhiszem amit mond mert az éjjel én is éreztem, és láttam hogy kinyilt az ajtó,, csak nem szóltam senkinek rola.- Olyan furcsa,, Nálunk soha nem történt ilyen. Sosem történt most történik ilyen először. Nagyon furcsa.2022. dec. 18. 13:23
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, de semmi köze a családfa témakörhöz. Az ezotériába kellett volna kitenni.
3/6 A kérdező kommentje:
Ezt a választ kaptam, egy hívő ismerősömtől. ; Kedves Ákos! Szellemi lények léteznek, de a Biblia azt mondja, "ahová dől a fa ott marad", tehát vagy a mennybe, vagy a pokolba kerül a szellemünk. Nem akarlak elszomorítani, de azok a démonok keresnek testet, amelyek kijönnek az emberből halálakor. Víz nélkül való helyeken járnak, azután keresik kibe bújhatnának bele. Jézus vére megvéd minden ilyentől, ha nem nyitja meg magát ezek előtt a szellemek előtt az ember. Gondoljatok szeretettel az elhunytra, emlékezzetek meg róla szeretettel, magatokra pedig kérjétek az ÚR Jézus vérének oltalmát! Áldjon az ÚR! Üdv! Csaba
2022. dec. 18. 13:39
5/6 anonim válasza:
Ez csak a saját véleményem, de nem hiszem hogy 7 évig itt volt a lélek. Jó ember lehetett -hiszen szerettétek- szóval csak simán tovább ment.
Az hogy most visszatért valamiért "köszönni" annak valami konkrét oka van, esetleg valamelyikötöknek szüksége volt valamilyen megerősítésre, és engedélyt kapott rá hogy biztasson ezzel, vagy most születik/született le újra, és elköszönt, vagy beköszönt.
A harmadik opció amit el tudok képzelni hogy valaki visszaélt a képmásával, akkor ez valószínűleg egy negatív beköszönés, -de ez elképesztően ritka így- és akkor félelmet próbált volna kelteni, és erre nem a szeretett nagyi alakja a megfelelő.
6/6 anonim válasza:
Mivel közeleg a karácsony, a szeretett ünnepe, ilyenkor gyakran adnak jeleket, az elhunyt szeretteink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!