Tényleg létezik olyan, hogy káros sugárzást bocsátanak ki antennákkal pld. wifi,5g ?
"Ezek szerint én értelmes ember vagyok"
Napóleon is ezt gondolja a gumiszobában.
Amúgy...
Svédországban objektíven megállapított neurológiai rendellenesség az elektromágneses sugárzásra való túlérzékenység.
Adott egy genetikai rendellenesség, vagy az átlagtól való eltérés, ami tüneteket produkál és az elektromágneses sugárzás, mint kiváltó tényező szerepel. Nem mint ok. Még mindig hasonlóan, mint az immunrendszer rendellenes működése és a pollen vagy bármely más allergén hatására allergiás reakció jelenik meg. Lejátszódik egy sor allergiás tümet, reakció, aminek ezer formája lehet. Gyógyítani nem tudják, marad 2 variáns: az allergéntól való elszigetelődés és az allergénnal való találkozáskor használatos antihisztamin. 2.variáció az elektroszenzitíveknél a gyógyszeres kezelés megléte nélkül a tünetekkel való együtt élés.
Könnyen összekeverik külső szemlélők, hogy a páciensnek pszichés tünetei vannak, mert a sugárzás az agyat, az idegrendszert "mozgósítja". Krónikus stressz tünet együttest produkál, a tünetek megegyeznek a természetes stressz reakcióban lezajlóakkal, csakhogy állandósulnak.
Kezdetben állandó feszültség alakul ki, majd kimerülés, fáradtság. Az idegrendszer kimerülése aztán olyan fontos hormonrendszer irányító szerveket is rendellenes működésbe hozhat mint a mellékvese és a pajzsmirigy. Ezeknek a szabályozó hormonoknak az eltérésével a szervezet "központilag" lesz megbolygatva. Hashimoto betegség, vagy mellékvese kifáradás, amit évek munkájával lehet helyre hozni, ha egyáltalán sikerül.
Emellett a rossz életminőség, a társadalom hozzáállása miatt egy másodlagos pszichés megterhelés is érheti a betegeket, ami pl valós depresszió vagy pánik tüneteket produkál.
A nem dohányzók védelmére született intézkedések előtt a dohányzók a nem dohányzókat passzív dohányzással mérgezték.
Legalább 2 ország más frekvenciát használ a mobil átjátszó tornyainál és az iskolai/munkahelyi internet ellátásnál. Iskolákban sok esetben kiépítették a gyerekeknek a kábelrendszert, amihez a laptopjukat csatlakoztatják.
A csatolt link pedig bemutatja, hogy Svédországban hogyan védik az ilyen betegeket, amíg másik megoldást pl gyógyítást nem találnak nekik.
Csak azt nem értem, hogy mit sírsz még itt?
Literálisan azt mondogatod, hogy beteg vagy.
És semmi mást.
Esetleg üldözési mániád is van?
Akkor magas placebo tartalmú válasz:
Megfelelő helyeken lehet kapni elektromágneses sugárzástól védő ruhát, pizsamát hálózsákot.
Egy lehetséges webáruház
És az mi, amit te csinálsz?
Hadd tippeljek, a 20-as éveidben jársz.
Egyébként, ha visszaolvasnád, majdnem minden kommentedben kérdeztél tőlem valamit, mint ahogy a legutóbbiban is.
De ha azt írod, hogy "azt nem értem, hogy...", a mögé nem kell kérdőjel, mert nem kérdést tettél fel, hanem leírtad, hogy nem érted, hogy mit sírok. Neked sem jobb ám a stílusod, mint nekem, akit emiatt leszúrtál.
Csak ellentétben 2*Sü-vel, te csak értelmetlen tini beszólásokat írsz, ami oda sem illik.
Támadsz, mert azt hiszed, hogy az a legjobb "védekezés", válasz.
Kérdésedre a válaszom: "üldözési mánia túlzó és irracionális szorongás vagy félelem" nem nincs az sem, és olyan sincs amire te gondolsz.
Ha nem vagy érintett a témában, akkor te mit irogatsz itt? Nem neked fáj, amikor szívritmuszavarom van.
Láttam már ilyen termékeket az interneten. Nem vettem tőlük semmit.
Ha működne, sokkal olcsóbban is meg lehet csinálni.
A placebo gyógyítás lenne egyébként az egyik leghasznosabb a különböző betegségeknél. Ha az embert meg tudnák gyógyítani a hit erejével és nem élet hosszig tartó kémiai anyagok szedésével, meg az "ezt vegyük ki, azt vegyük ki, mert fizeti a biztosító..."(elsősorban külföld, nyugati országok), akkor az valódi gyógyítás lenne és nem csak egy kezelés, időhúzás a halálig.
Ha egyáltalán placebo lenne, akkor az sem sántítana. Csak fizesse ki az árat az ilyen tolvajoknak, aki már nem tudja hova tenni a pénzét. Az ilyen cég, az pont azt csinálja, mint az egészségügy.
A kérdezőnek a profilja sincs már meg.
Miután elolvastam még egyszer a beszélgetés elejét, úgy gondolom, hogy ez nem is meglepő.
Egy dolgot hadd mondjak el a válaszadóknak: maradjatok a végzettségeteken belül és ne keverjétek bele a számokat az emberi test működésébe!
Mielőtt megszólaltok, tegyétek fel magatoknak a kérdést, hogy orvosi képesítésből mennyi tudást szereztetek meg. Ha nem tud a két ágazat együtt dolgozni, akkor egymás ellen sem kellene. (Ezen a két szakképesítésen kívül létezik még egy pár másik is.)
Az agressziót és arroganciát tökéletesen megmutattátok.
Prima Primissima díjas dokumentumfilm készítő műsorában is érdeklődtek a vizsgálatokról. A válasz az volt, hogy a tudomány azt mondja, hogy az van, ami mérhető. Minden más csak feltevés. Mivel az esetet -hogy káros-e vagy azt, hogy reakciókat okoz- nem tudják hitelesen lemérni, ezért nincsenek hiteles vizsgálatok. Így eredmények sincsenek. Mert nem lehet mérni.
Légszennyezés és rákkutatás összefüggésében a saját környezetemben tapasztaltam a pereskedés, betegség, pénz, hatalom, hazugság és csúsztatás példáit. A légszennyező cég ellen nyerték meg a pert a lakosok, annak ellenére, hogy a részt vevő egészségügyi vizsgálat a csecsemők légzését vizsgálta ahelyett, hogy az 55 év felettiek körében extrém magas volt a leukémia, tüdőrák és bélrák kialakulása. A per megnyerését követően a cég vagy elvégezte az intézkedést, vagy nem. Szemmel láthatóan viszont nem történt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!