Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kulcsos (szellemidéző) könyvet...

Kulcsos (szellemidéző) könyvet lehet "szellem nélkül" használni, inga helyett?

Figyelt kérdés

És ilyen esetben kit, mit szólítsak meg? Vagy mégis kb hogy kéne csinálni azt, hogy egy könyv, vagy bármiféle inga a kérdéseimre korrekt választ mutasson szellem hívása nélkül?

Sos

2022. okt. 4. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Az hogy kulcsos, mit takar?
2022. okt. 5. 00:20
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
A helyzet kulcsa, hogy valami majd megmozdul alattad és lehet majd magával ragad.
2022. okt. 5. 01:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Te meg mi a fszról beszélsz elvtársam?

2022. okt. 5. 08:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Kulcsot (bármilyen hagyományos lakáskulcs, ami elég nagy). A kulcsot a könyv közepébe kell tenni és a könyvbe belekötni egy zsinórral. Két ember tartja a könyvet, a kulcs tetejét a mutató ujjukon egyensúlyozva és fel lehet tenni a kérdéseket, amikre a válasz igen, vagy nem ,lehet.

Nos mikor a kérdéseket szellemnek tettem fel, nagyjából 100% -ban helyes válaszokat kaptam.

De amikor szellem idézése nélkül, egyfajta ingaként használtam a könyvet, vagy bármilyen más ingát használtam, könyv helyett, kevés volt a jó válasz, kb nem sokra mentem az egésszel. Mit tehettem rosszul?

A válaszokra szükségem lenne. De idézgetni már nem szeretnék.

2022. okt. 5. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi csak szellemet idéztünk így, nem tudom hogy mitől fordult el a könyv.

Szerintem csak szellemidézésre való ez a módszer.

2022. dec. 5. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!