Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha visszamennél gyerekkori...

Ha visszamennél gyerekkori önmagadhoz időgéppel, mit tennél?

Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 09:09
 1/10 anonim ***** válasza:
14%

Molesztálnám a gyermek énem.

Mondjuk én hithű katolikus vagyok.

2022. szept. 24. 09:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csupán annyit mondanék neki, hogy szinte semmi sem fog az elképzeltek szerint alakulni, de ez nem baj, hiszen valójában ez szükséges mindahhoz, amit elkerülhetetlenül meg kell változtatni annak érdekében, hogy a jövőnket minden téren úgy alakítsuk, ahogy szeretnénk. Mosolyognék, elmondanám, hogy szeretem és megölelném
2022. szept. 24. 09:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Elvinném neki az összes Eurojackpot nyerőszámot napra pontosan.
2022. szept. 24. 10:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez rossz kategória. Ettől függetlenül,azt hiszem, rávenném magam hogy ne várjak 20 évet, amint tehetem, hagyjam el az országot
2022. szept. 24. 10:38
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
Megtanítanám istenre.
2022. szept. 24. 11:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt mondanám neki hogy meneküljön, bármi áron. Hogy menjen gyerekotthonba. -Mert anyád és a bátyád tönkre fognak tenni teljesen, menekülj tőlük, bármi áron. Ha ez sem segít, akkor öld meg őt, és anyádat! Mivel gyerek vagy, nem raknak börtönbe. Tudom hogy nem vagy gyilkos, de meg kell tenned önmagadért.- Mit nem adnék érte, ha találkozhatnék a gyerekkori énemmel, és ezt elmondhatnám neki!!!
2022. szept. 24. 11:53
 7/10 Girlll3 ***** válasza:
Elmondanám, hogy qrva nehéz lesz és ne pazarolja az idejét, erejét, arra, ami nem jön össze. Illetve, ne csúszdázzon az Alföldön, mert fémre esik a derekával és lehet emiatt lesz rohadt beteg.
2022. szept. 25. 19:25
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
jól kiröhögném a g*cibe hogy mekkora egy paraj amiért olyanokat gondol az életről, meg hogy majd ő mi lesz nagykorában :D De azért megmondanám neki hogy amúgy ne fosson mert jó élete lesz csak nem úgy ahogy elképzelte, aztán meg jól az arcába finganék hogy megnyugodjon felnőtt korában sem komolyodott meg, mert ettől félt/féltem mindig :DDD
2022. szept. 26. 00:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Olyat lehet, hogy a jelenlegi megtörtént dolgok fix megmaradnak mellette?
2022. okt. 5. 12:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Bármi lehetséges:)
2022. okt. 5. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!