Miért bűn a szex?
Akivel szexelsz annak jó, neked jó, gondolom istennek jó ha boldog a teremtménye.
Persze lehet mondani, hogy de csak átmentei boldogság. De mi nem az az anyagi térben?
Spirituális nézőpontból akkor jó, ha a másik ember számára az öröm, boldogság okozása - esetleg bónuszként élet teremtése - a célja a szexnek.
Ekkor helyes.
Ha az önös öröm a cél, amiben a másik csak egy eszköz, akár akarata ellenére is, az mindenképpen helytelen, és elzáródásokat okozhat az energia rendszerben.
Miért lenne bűn??? Nem bűn!
A paráználkodás a bűn.
Bocsánat hogy a 4#-vel ellentmondok, de nem az a cél hogy szenvedés legyen az élet, és semmi örömteli dolog ne történjen veled.
Legyen boldog a tested és a lelked is, de ne legyél rabja, függője a dolgoknak, ne tegyél mások ellen semmit, ne lopj, ne hazudj, ne ölj, ne tedd tönkre a másikat, stb.
4. De ez olyan, mintha csak nyers húst ennél mert szar az íze, mert a paradicsom túl finom és az már földi élvezet. (Persze valakinek az is élvezet, hogy valami szar ízű, de ne bonyolítsuk túl, minden is lehet élvezet.)
Meg olyan örömmel tölt el az a boci ahogy ott legel, azt a rohadt én ezt élvezem nézni, megyek és felnégyelem aztán megyek sírni mert megöltem és milyen ember vagyok már, de legalább semmi földi élvezet :o
Sajnálom hogy ilyen példákat hozok, de szerintem ez a gondolatébresztő, nem az, hogy isten szeret és le van írva hogy mi a jó,( de azért hozzon létre egy könyre 200 értelmezést azt utáljuk egymást a szeret nevében.)
Napi kínzó kérdés:
Ha Isten komolyan mondta hogy szaporodjatok és sokasodjatok akkor biztos nem csak a földre értette, mert előbb-utóbb egymáson fogunk járkálni ha elfogy a tér, ugyebár. Vagy csak elfelejtette megemlíteni a felelősségteljes családtervezést?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!