Miért romlik el minden a lakásban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Új lakásba költöztem a párommal. Kb 2 és fél hónapja élünk itt. Azóta elromlott az áram. Nem volt a fél lakásban sajnos. Akkor a fal valamilyen okból kifolyólag belül tiszta víz. A lefolyók állandóan eldugulnak. És most meg a mosogatógép hibásodott meg. Van-e valami jelentősége ennek a sok meghibásodásnak ? Van egy személy az életemben, akiről eltudom képzelni, hogy meg átkozott.2022. szept. 17. 10:20
11/12 Darius- válasza:
Értem . Probald feltenni a kérdést az Otthon kategoriaban. Ott vannak hozzaértok gondolom. Nem hiszem, hogy atok lenne, szerintem maga a haz régi, lehet azért is arusitottak.
12/12 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy albérletről van szó és kb 10 éve épült. Azt nem nevezném réginek. De ha jól olvasom, a többség inkább a rossz minőséget írja. Ebben is lehet valami. Köszönöm a válaszokat és a segítséget. :)
2022. szept. 19. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!