Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki tapasztalt meditàló,...

Aki tapasztalt meditàló, pszichológus, ezoterikus, miért nem fogadja el, hogy ő is ember és hibàzhat?

Figyelt kérdés
Nem pont az ilyen embernek kellene elgondolkozni, hogy az ember csak ember, és hibàzhat? Hogy a hiàinkból tanulunk, és ha a tanulàs egy fiatalabb embertàrsàtól jön, akkor az egója mégis közbeszól, pedig miért ne lehetne így? Attól, hogy valaki nem annyira spirituàlis, nem tud annyira figyelni mindenre, és mert fiatalabb, és nem pszichológus, még lehet tisztelettudó, még tudhat szeretni, és taníthat újat a tapasztaltnak. Nem? Ehelyett az én tapasztaltabb tanítóm inkàbb megsértődött és úgy gondolja, még nekem kell bocsànatot kérni. Merthogy ő előtte nyitva àll az ajtó. Naés? Én előttem is...
2022. szept. 16. 19:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

En olyan szerencsétlen elátkozott vagyok hogy pszichológusban is csak a rosszat vonzom ezek szerint

Nekem ez a tapasztalatom

Pont azt kérném valakitől hogy mutasson egy jó szakembert aki nem bántalmaz tovább

2022. szept. 17. 17:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi a különbség aközött, hogy rossz embereket fogsz ki vs átok?

2022. szept. 18. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!