Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez miért lehet?

Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Mióta sajnos elhunyt közeli családtagom,azóta este lefekvéskor mikor már ágyban vagyok,de még nem alszok mindig azt látom hogy néz,volt mikor láttam hogy mosolyog is.De van mikor annyit látok mintha fehér ruhába jönne felém valaki. Mi lehet ez?
2022. szept. 6. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Szellem lehet.
2022. szept. 7. 00:41
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

Nem szellem, mert azok nincsenek. Az elméd játéka. A tudatodban, tudatalattidban még jelen vannak azok a valós nyomok, amelyeket az évek alatt megtapasztaltál, és a tudatalattid felépít ilyen jelenségeget.

Az én nagyanyám pl. hetekig mosogatott, meg nyitogatta a szekrényajtókat. Ez idővel elkopik.

2022. szept. 7. 07:50
 3/5 anonim válasza:
45%
Az én apukám miután elhúnyt a majdnem három éves kislányom többször jelezte, hogy lát valakit. Úgy mondta, hogy a "csúnya bácsi". Apukám a kislányaimat úgy hívta, hogy "csúnya lányok", ez csak viccelődés volt a részéről. :) Beüvegezett tornácunk van, este beszélgettünk a testvéremmel, aki indulófélben volt. Karomban fogtam a kislányomat, aki megszólalt, hogy ott van a csúnya bácsi és mutatott az ablak felé. Követte a tekintetével, olyan volt, mintha közeledett volna. Én azért ilyenkor (több esetben jelezte a kislányom a jelenlétét) megijedtem, kiskeresztet rajzoltam a homlokára. Én nem láttam soha, akit vagy amit a kislányom látott, aggódtam, mi van ha nem az Apukám, úgyhogy egyszer imában kértem, hogy szünjenek meg ezek a dolgok. Apukámat azóta is közel érzem magamhoz, de ilyen ijesző dolgok nem történnek azóta. Én el tudom hinni azt, hogy Apukám volt itt velünk, illetve a te esetedben elhiszem, hogy valóban a közeli hozzátartozód. Lehet, hogy valamit még közölni szeretett volna veled, vagy még ragaszkodik a földi dimenzióhoz, nehezére esik távozni, vagy csak szeretett veled lenni. Szerintem gyújts gyertyát neki. Mi Apukámnak gyertyát gyújtottunk. Remélem tudtam segíteni!
2022. szept. 8. 21:58
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 lehetséges mivel sajnos mikor elhunyt nem tudtunk elbúcsúzni egymástól ennek már lassan 3 éve azóta szoktam látni.
2022. szept. 9. 08:40
 5/5 anonim válasza:
45%
És a búcsúzás hiányát fel tudtad dolgozni, vagy azóta is szomorú vagy esetleg? Elképzelhető, hogy azért jön vissza, mert tudja, hogy benned van a fájdalom a búcsúzás hiánya miatt és ezt szeretné feloldani.
2022. szept. 10. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!