Bűn szellemes/démonos videókat nézni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 22:11
2/8 anonim válasza:
Az a bűn, amit a BTK tilt.
Ha netán vallásos vagy, akkor pedig rossz helyen kérdezel.
3/8 Grimfox válasza:
Imádni ezeket, megidézni ezeket bűn sok vallás szerint. De egy kitalált történetet nézni ezekről, vagy állítólag valós videókat nézni róluk nem bűn. Régen az emberek meséltek egymásnak ezekről. Meghallgatni őket sem volt bűn. Sokszor papok prédikáltak róluk, persze elrettentésül, és akik hallgatták, azok sem lettek tőle bűnösö.
5/8 anonim válasza:
Semmilyen törvény nem tiltja, szóval nem bűn.
6/8 anonim válasza:
Nem azzal van a gond, ha az ember megnézi! Szerintem azzal ha az energia az embert tàmadja! Tudom mit állítok ilyeneket. Nehezen hihető, de előfordul!
7/8 anonim válasza:
De ebben mi a bűnnek számító dolog? Hogy elfogadom megérthetetlent? Szerintem ott kezdődik, ha képes az ember ilyesfajta dolgokat létrehozni. Nehéz, meg nehezen elkèpzelhető. De számomra is sok kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy ha valóban igazi a video, amin egy darab összevágás nincs valószínűleg, akkor mégis miért keresik az embereket? Magukkal akarnak vinni vagy mi?
8/8 anonim válasza:
Legalább akkora bűn, mint az Állatvédelmi törvény megsértése a "Piroska és a farkas" meséjének olvasása, hiszen ott az élő farkas hasát vágják fel és tömik tele kővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!