Melyik képességet választanád? Miért?
1. Teleportálhatsz akárhová, de naponta csak 2szer és egyszerre max egy embert vihetsz magaddal.
2. Repülhetsz akármennyit, de a helyi talajszinttől maximum 200 méterre repülhetsz.
3. Lélegezhetsz a víz alatt és 3000 méter mélyig merülhetsz, de csak sós vízben.
4. Sokszorozhatsz anyagokat, akár aranyat is. Feltétel nélkül.
5. Minden kérdésre tudni fogod a választ, de 50 éves korodig élhetsz csak.
6. A 4 elem közül 2 választott felett hatalmad lehet (levegő, víz, föld, tűz)
7. Telekinetikus energiát kaphatsz, de egy évig max 20 kgot tudsz felemelni, utána egyre többet.
8. Hallanád mások gondolatait, ezért azt is, ha utálnak.
9. Akárki belédesne, akit csak akarsz. Hátrány nincs.
10. Örök élet, örök fiatalság. Viszont a föld pusztulása után is életben maradnál.
Fentiek közül egyik se.
11) Őrök szabadság következmények nélkül.
Ha azt nem lehet, akkor
12) időhurok létrehozása: tetszőleges napot annyiszor élek újra ahányszor csak szeretnék.
(Nem titok, hogy ez egy szombati nap lenne)
#1 vannak akik remeteként élnek, nem lehetetlen szerintem
#2 hát meg ezzel lottón is lehet nyerni pl. ha megjegyzed a nyerőszámokat.
#3 gondoltam hogy írok bele ilyet, de csak 10 fért ki :(
#4 régebben nekem is volt, hogy repültem, én is nagyon élveztem :D
#5 köszi ;)
Én is 1 vagy 2 egyébként, esetleg 7, még a hátrányok ellenére is. Mivel 10.en kívül mindegyikkel meg lehet gazdagodni, nálam ez nem szempont. Azokat választanám, amiket szórakoztatónak gondolok. :)
Hú, ezek érdekes képességek. De ha választanom kell a 9-esre szavazok.
Viszont a 6-ost és 8-ast is kipróbálnám.
4, és 5. között gondolkodnék.
Anyagsokszorozás is nagyon csábító hiszen mindent tudsz sokszorozni amit akarsz, korlátlan gazdagságot hozva az életedbe.
De ha minden kérdésre tudnád a választ,akkor a jövőt is ismerhetnéd, tudnád a lottószámokat így lényegében a 4. választól ez még jobb, mert mindent tudsz.Akár idegen lényekkel is a kapcsolatot felvenni, akikkel bármilyen paktumot tudsz kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!