Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi értelme az életnek?Mi van...

Mi értelme az életnek?Mi van előtte és utána?

Figyelt kérdés
Sziasztok!A kérdésem elég komplikált lesz de megpróbálom érthetően feltenni...Szóval már régóta gondolkozom azon,hogy mi értelme az életünknek ha egyszer úgyis meghalunk?Miért pont mi születtünk meg,és miért pont oda ahová?Volt valami születésünk előtt,ha igen akkor mi?És a kérdés ami talán a legjobban foglalkoztat...Mi történik majd a halál után?Van utána élet?Tudom rengeteg kérdés,de ez mind foglalkoztat és szerintem nem csak engem!
2022. aug. 21. 22:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Véletlenül születtünk oda ahova

Értelme meg az van amennyi értelmet adsz neki hogy boldog legyél meg érezd jól magad

2022. aug. 22. 11:45
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ mindenkinek!Mindenesetre elgondolkodtató ez az egész...

Én személy szerint abban hiszek,hogy halálunk után olyan lesz majd mint születésünk előtt,vagyis nem lesz "semmi".Persze ez nem biztos hogy így is lesz ez csak az én véleményem...Én nem tudom élvezni az életet,mert mihelyst jön valami apró öröm,egyből eszembe jut,hogy halálom után majd erre sem fogok emlékezni ahogy semmire....

2022. aug. 22. 12:15
 13/23 anonim ***** válasza:
Lehet hogy halál utan megszuletunk ujra egy masik életbe
2022. aug. 22. 18:05
 14/23 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló ezt nevezik reinkarnaciónak vagy lélekvándorlásnak...De számomra ez is elképzelhetetlen!
2022. aug. 22. 19:06
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha az ido végtelen es nem egy szimulációban élunk akkor az éntudatunk belekerulhet egy masik élőlénybe
2022. aug. 22. 21:12
 16/23 anonim ***** válasza:

Ja es az állatoknak mi értelmuk van? Esznek, alszanak meg dugnak

Napnak sincs értelme

Elfogy a hidrogén es meghal a Nap

2022. aug. 22. 21:13
 17/23 A kérdező kommentje:

Kicsit más téma de szerintem még ideillő:világvége

Ti hogy képzelitek el?

2022. aug. 22. 21:43
 18/23 anonim ***** válasza:

Putyin elindítja a rakétákat

Vagy kajahiány lesz és káosz

2022. aug. 22. 21:49
 19/23 A kérdező kommentje:
Láttam egy filmet 2012 volt a címe nagyon jó film csak ajánlani tudom.A világvégéről szól.Epítettek a kínaiak egy bárkát,ami nem volt elég nagy ahhoz hogy minden embert be tudjon fogadni,és elsősorban a politikusokat,tudósokat és a hozzájuk hasonló "fontos" embereknek biztosítottak helyet.Elképzelhető,hogy ez a valóságban is így lenne.A politikusokat kimentenék,az "egyszerű átlag embereket meg hagynák hogy itt haljanak meg
2022. aug. 22. 21:53
 20/23 A kérdező kommentje:
*Politikusoknak,tudósoknak
2022. aug. 22. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!