Terjesztem a sötétséget?
Figyelt kérdés
Sorra romlanak el a lámpák körülöttem, először az olvasó lámpám, aztán a telefonom lámpája, most pedig az íróasztalomon lévő lámpa is elromlott. Véletlen lenne, vagy van ennek valami jelentése? Őszintén szólva nem vagyok benne az ilyen paranormális dolgokban, és nem is hiszek bennük igazán, de azért érdekel, hogy mit jelenthet.2022. aug. 17. 11:13
1/6 anonim válasza:
Semmiképpen sem a sötétséget terjeszted, legfeljebb az idegerendszeredben van emberi szintet meghaladó túlműködés, ez néhány embernél előfordul, azonban lennének más dolgok is, amiket azért észrevennél, szóval nálad nem hiszem hogy ez a helyzet.
Szerintem véletlen
2/6 anonim válasza:
"legfeljebb az idegerendszeredben van emberi szintet meghaladó túlműködés"
Ő nem egy X-Men...
Sima véletlen és gyorsan hagyd itt ezt a kategóriát, mielőtt beetetnek valami f@szsággal
3/6 anonim válasza:
Biztosan terjeszted, hiszen megjelent a kérdésed az én képernyőmön is!
4/6 Grimfox válasza:
A sötétséget nem terjeszted. Az ilyesmi előfordul szorongó, ideges, feszült emberek körül. Amint az érzelmi állapot változik, a jelenség is megszűnik. Ha nem vagy feszült, vagy hasonló, akkor nem is biztos, hogy te okozod a dolgot.
5/6 anonim válasza:
"Terjesztem a sötétséget?"
Ha feltételezed, hogy lehetséges, akkor igen, kérdéseddel is terjed a sötétség.
6/6 anonim válasza:
Régóta keresek olyan égőt, amit ha felkapcsolok, sötét lesz a szobában. Gyere hozzám, ha igaz, amit kérdezel, belecsavarnálak a lámpába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!