Mennyire kamu az ilyen szellemes műsor?
Több féle is van.
Ebben pl azt csinálják hogy beköltöznek 3 napra egy "szellemjárta" házba. De soha semmit se tudnak fel venni. Max ilyen 1-2 árnyék a falon stb.
De mindig visznek magukkal egy dobozt geo box valami ilyesmi.
"Az első doboz 2015-ben készült el, és azóta Nick és Katrina széles körben használta őket az amerikai szellemvadász-show mindkét évadában, valamint a brit spin-off sorozatban, a „Paranormal Lockdown UK”-ban. Amióta a műsort 2019-ben törölték, Katrina Jack Osbourne-nal dolgozott a Travel Channel Portals To Hell című sorozatában, és magával vitt egy GeoPortot is. George legalább egy találmánya a „Paranormal Lockdown” nagyjából minden epizódjában szerepel, de a GeoPort egyik leglenyűgözőbb bemutatója a show második évadának elején történt az indianai hátborzongató Monroe House-ban.
Ok de ki és miért pofázik abban a dobozban? Egy előre felvett hangot nem nehéz lejátszani.
Sima átverés béna színészekkel?
"Sima átverés béna színészekkel?"
Olyasmi.
Nem, szerintem ezek tényleg elhiszik.
Az egyik szereplőnek van egy olyan műsora hogy az "osborne család hinni akar"
Nem hiszem hogy valami ócska megjátszott hülyeséget csinálnak, mert nincs rá szükségük.
Én csak a doboz működését nem értem.
Honnan tudod hogy teljesen? Én se láttam minden részt.
De állítólag néha tényleg találnak valamit.
Valamiért nem hiszem el hogy több éveadon keresztül folyamatosan hazudnak, meg színészkednek. Csak azért hogy átverjenek pár hülyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!