Globális felmelegedést mesterségesen hozták létre hogy elindítsák az emberiség kirajzását a naprendszerbe, majd a galaxis közelebbi csillag rendszereibe?
Figyelt kérdés
Elon Musk most már ezen munkálkodik, Mars utazás, marsi telepek, ahová még a Nasa-t is beelőzve űrprogramot hirdetett és több ezer űrhajós meg telepes jelöltet keresett?2022. aug. 14. 23:43
1/6 anonim válasza:
Nem, és a kérdésed ezotéria.
Kérlek, oda tedd.
2/6 Mojjo válasza:
Szerintem az ilyen szinten hülye kérdéseket hozzá létre mesterségen, mert nekem ettől lenne kedvem inkább kirajzani a naprendszerbe, vagy ha lehet, inkább más csillagrendszerekbe...
4/6 anonim válasza:
Hova kéne kirajzani? A többi, Földtől is élhetetlenebb bolygóra?
5/6 anonim válasza:
A globális felmelegedést az emberi tevékenység okozza.
8 milliárd ember fűti ezt a bolygót, a klíma is hőt termel, a fűtés is hőt termel, a hűtők is hőt termelnek, az erőművek is hőt termelnek.
Az erdőket kiírtjuk, mert kell a hely.
Százezer repülőgép repked naponta, és milliárd autó égeti az üzemanyagot.
Hogy lehetne hogy ne melegedjen fel? Az lenne a fura, ha nem lenne felmelegedés.
6/6 anonim válasza:
Igen, mesterségesen. Én már vettem jegyet a Marsra induló 2029.01.22-én induló járatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!