Valami a szívcsakrával tud ilyet okozni?
Pár napja volt hogy csináltam pár jógapózt amit külön szívcsakrára ajánlottak. Utána volt 1-2 nap, amikor volt egy ilyen alapérzés, hogy mintha mindennel valahogy össze lennék kötve, és támogatva lennék mindenhonnan (nem tudom ezt jobban leírni).
Lement ez a két nap és ebből az állapotból valahogy kikerültem, mintha egy buborékot pukkasztottak volna ki körülöttem.
Előfordulhat hogy a jóga volt rám ilyen hatással ebben az 1-2 napban, aztán visszakerültem az "alapállapotba"?
Szerintem észre se venném, ha nem lett volna ez a 2 nap. Most meg már feltűnik hogy mintha le lennék választódva vagy nem lenne meg valamilyen támogatás...
Előfordulhat, hogy az lenne az alapállapot, amit a jóga utáni napokban éreztem, csak nekem ennyire feltűnik mert ennyire távol vagyok tőle?
Vagy akkor ez most mi volt?
ez a harmónia és egyensúly központ csakra. a szívcsakra össze kötő csakra. össze van kötve az alsó s felső csakrákkal és ezel a harmónia s egyensúly csakrával.
régen elfeledett vagy elrejtett tudás.
én a google- be beírtam h egipt meditacion vagy egipt chakra. vagy valami ilyesmi. egyiptomiak foglalkoztak vele.
a szív csakrához kapcsolódó harmónia s egyensúly csakra az zöld színnel egy hosszú vonallal jelölik a testen végighaladva középen. a testen kívűlre is kiterjed a fej tetejétől és a talpadtól is.
gratula! ez nagyon jó jel.
Harmoni and Balance- Harmónia és Egyensúly.
Zöld egyenes vonal ami szinte megfelezi a testet s a testen túlra is kiterjed. ezt csak így képzelték az egyiptomiak. meglehet h tartozik hozzá zöld energia aura vagy máshogy néz ki.
"csináltam pár jógapózt amit külön szívcsakrára ajánlottak."
A csakra "pszichikai energia központi magja"
tehát nem tornamutatványok kellenek megnyitásához, erősítéséhez.
.
A jógapózok azért lettek kitalálva, hogy lekűzdjed testedet és függetlenné tedd tőle szellemed.
Megfelelő SZELLEMI gyakorlatok nélkül a jógapózok csak a "torna" ketegóriába tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!