Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki tud bármit arról hogy...

Valaki tud bármit arról hogy mi az a negatív energia, ami jelenleg befolyásolja a világot és miért teszi tönkre a szerencsétlenebb embereket?

Figyelt kérdés

Az elmúlt egy hétben véletlenül, de 2 olyan emberrel is kapcsolatba kerültem, akik erről beszéltek.

Az egyikük katolikus hívő volt, azt mondta hogy a biblia is megírta hogy most nagyon nehéz idők jönnek az emberiségre. Én erről semmit nem tudok, nem vagyok vallásos

A másik egy nagyon spirituális ember volt, aki annyit mondott nekem hogy tudja hogy szenvedek, de higgyem el hogy nem csak én. Próbáltam többet megtudni, de nem mondott többet

Kezd gyanús lenni ez az egész, mert én nagyon régóta szenvedek, viszont az elmúlt időszak tényleg olyan volt, mint egy rémálom és valóban láttam pár más emberen is hogy nagyon furcsa rossz doglok történnek velük.

Viszont azt nem lehet mondani hogy mindenkivel, mert a legtöbb embernek megy tovább az élete normális kerékvágásban, azt látom hogy csak bizonyos szerencsétlen embereket teszi tönkre ez a valami, ami nem tudom hogy mi.

Mi ez és mikor lesz vége?

Az én életem most tényleg örökre tönkrement, de már rettegek hogy egyáltalán az utcára ki merjek-e menni, mert amilyen dolgok történnek velem, már félek, hogy megtámadnak, elrabolnak…

Annyira rosszul vagyok és annyira félek hogy már el sem hagyom a házat elég régóta, így viszont egyre távolabb kerülök a valóságtól és kezdek megőrülni.

Hogy lehet ez ellen védekezni?

2022. júl. 30. 09:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Abban sosem hittem

Meg meg rajtam kívül több milliárdan sem

2022. nov. 6. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!