Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy megérzem, ha...

Lehetséges, hogy megérzem, ha valakivel dolgunk van még együtt az életben?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen párkapcsolat, akár baráti szinten is. Többször is tapasztaltam, hogy miután valakivel megszakadt a kapcsolatom, éreztem, hogy ez nem a vég “számunkra”, és amikor végleg kilépett az életemből, akkor is éreztem, hogy ennyi volt, mostmár nem jön vissza az életembe. Ez volt pl most legutoljára az exemnél is, 3x jött vissza az életembe mire úgy éreztem, mostmár nem lesz többé jelen, de előtte mindig éreztem, hogy még van dolgunk egymással. Volt egy barátnőm, akivel szintén ez volt, volt, hogy évekig nem beszéltünk de éreztem, hogy a sors összehoz még minket, így is lett, egy pár éve nem beszélünk már, de úgy érzem nem is fogunk. Egy hete megismertem valakit, akkor az egyszer találkoztunk, de azóta is van bennem egy érzés hogy kereszteződni fog még a sorsunk. Lehet ezekben a megérzésekben van valami? Vagy csak véletlen egybeesés?
2022. júl. 29. 07:31
 1/3 anonim válasza:
100%

Szerintem nincsenek véletlenek, és okkal érzed így, hogy egyes emberekkel lesz még dolgod.

Egyátalán nem gondolom hülyeségnek.

2022. júl. 29. 07:45
 2/3 Tudi333 ***** válasza:
75%
Persze. Lehet. De most írod, hogy így szokott lenni, akkor miért nem vagy biztos ebben? :)
2022. júl. 29. 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges.

Ezért jársz vissza háziorvosodhoz.

2022. júl. 30. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!